HAZARD Voldánové: Mohl za to manžel! Už nešlo couvnout… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

HAZARD Voldánové: Mohl za to manžel! Už nešlo couvnout…

Jolana Voldánová
Jolana Voldánová (Foto: Mária Rušinová, Lenka Hatašová, Profimedia, archiv ČT, FTV Prima)

Moderátorka Jolana Voldánová (50) je žena mnoha tváří. Ačkoliv je považována za velmi elegantní dámu, umí to pořádně rozjet. Velký adrenalin prožívá v momentální době díky manželovi, který ji »uvrtal« do řidičáku na velkou motorku. Snad bude opatrná!

„To vám mohu říct, co jsem podstoupila, teď je to dost čerstvá zkušenost. My jsme – já a můj muž – před dvěma lety začali jezdit na velké motorce. Já jako batůžek, ale zjistila jsem, že k mému získanému volnomyšlenkářství a k mé svobodomyslnosti ta motorka skvěle ladí, je to trochu jiný svět. My jezdíme pomalu a kocháme se. V zimě, když do jara bylo daleko a člověk je takový statečný, tak jsem si říkala, že bych si udělala řidičák na velkou motorku a pokusila se ji ovládnout. Můj muž se toho hned chytil a dal mi to jako dárek k narozeninám a už z toho nešlo couvnout.

Absolvovala jsem tedy autoškolu, ze začátku v očích smrt a na tachometru dvacet. Můj mladý pan učitel byl ze mě asi trochu v šoku a říkal si: „Proboha, co mi to sem přišlo za materiál!“ Ale dali jsme to a musím ho pochválit: Tomáš Hloušek ze stejnojmenné autoškoly v Kopidlně je ohromující a skvělý učitel. Takže jsem to dala, a když už jsem ty papíry měla, musela jsem si koupit motorku a vyjet!“ odpověděla Voldánová Blesku na otázku, zda je adrenalinový typ a jaký největší adrenalinový zážitek má za sebou. 

 Jolana Voldánová: Muž mi koupil autoškolu na motorku, už nešlo couvnout

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
22. 7. 2019 • 15:37

Zřejmě chce zase před kameru! Kráva.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.