Voldánová v šoku: Moje dítě vypadalo jako malá žebračka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Voldánová v šoku: Moje dítě vypadalo jako malá žebračka

Jolana Voldánová s dcerou a manželem
Jolana Voldánová s dcerou a manželem (profimedia.cz)

Padesátiletá moderátorka zavzpomínala na účinkování v seriálu Vyprávěj. Ona si natáčení z roku 2013 coby zákaznice butiku seriálové Evy Dvořákové vcelku užila, zato její tehdy šestileté dcerce nebylo dvakrát do smíchu. Proč?

„Věděla, že tam je za normální holčičku, ne za princeznu. Ale nenapadlo mě vysvětlit jí, co je retro seriál a že podle toho bude vypadat i její kostým. Oni vám ji udělali na hlavě dva copánky s červenými beruškami. A navlékli na ni takovou tu děsivou modrou teplákovku z komunistické éry, s vytahanými koleny a gumou v pase," popisuje působení své rodinky v seriálu Vyprávěj Jolana Voldánová v knize K čemu jsem došla. 

 

„A tak tam ta Kačenka stála před zrcadlem v kostymérně a smutně na sebe koukala. První scéna se točila v lese, kam šla Kačenka se svými seriálovými rodiči na houby. A to moje dítě vypadalo jako malá žebračka. I na zkušenou kostymérku to bylo zřejmě moc, povídá: „Taková hezká holčička. A my ji takhle zprznili." Takže ji dali aspoň červenobílý šáteček na krk, ale to nebylo o moc lepší. A když se viděla v zrcadle, ptala se: „Budu mít na sobě taky něco hezkého?" odhaluje zákulisí natáčení moderátorka. 



Přečtěte si
italiano
29. 5. 2019 • 13:32

Vkusně se oblékat není o penězích. To jde za pár korun. Naopka, kdyžn je mocv možností, tak žena neví co by na sebe už navlélla a výsledky jsou často tristní. Voldánová není vyjímka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.