Nejen Bartoška je realitní král. Nemovitosti skupuje i Eben | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejen Bartoška je realitní král. Nemovitosti skupuje i Eben

Marek Eben
Marek Eben (Profimedia)

Patří mezi nejžádanější české moderátory, podobně jako ředitel karlovarského festivalu Jiří Bartoška (72) si prý i Marek Eben (61) podle týdeníku Rytmus života přijde jen během konání velké filmové události na několik milionů. Proto i on ve velkém investuje do realit.

Marek Eben je decentní, výši svého jmění nemá potřebu okázale prezentovat na veřejnosti. Čemuž podle webu Expres.cz podřídil i bydlení.

V obci Kolová-Háje nedaleko Karlových Varů koupil hned dva domy a okolní pozemky. Jeho prioritou bylo především to, aby měli se ženou, jež je upoutaná na invalidní vozík, soukromí. Také prý myslí na horší časy. „Musíme myslet na zadní kolečka. Postupem času budeme oba potřebovat, aby se o nás někdo postaral. Proto druhý dům. Může tam bydlet někdo, kdo nám ve stáří bude k ruce,“ popisoval moderátor před několika lety Blesku.

Z toho důvodu je menší ze dvou domků doposud neobydlený. Tržní cena jejich sídla se pak podle extra pohybuje mezi 15 až 20 miliony korun.

Není pak náhodou, že Ebenovi bydlí jen kousek od manželů Bartoškových. Jsou dlouholetí přátelé, navíc mají oba muži společnou zálibu v golfu.

Byt v Maiselově ulici

A stejně jako Bartoškovi, i Ebenovi vlastní byt v prestižní pražské Maiselově ulici. Ta se nachází jen kousíček od vyhlášené Pařížské ulice.

Byt v Maiselově ulici je přitom dle Expresu dokonce cennější než rozlehlé pozemky na Karlovarsku, jde totiž o velmi žádanou lokalitu. Jeho tržní hodnota se z toho důvodu prý pohybuje mezi 25 a 28 miliony korun.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.