Realitní magnát Bartoška: Tahle částka vám vyrazí dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Realitní magnát Bartoška: Tahle částka vám vyrazí dech!

Jiří Bartoška s manželkou.
Jiří Bartoška s manželkou. (P. Machan, M. Hykl, R. Klejch, D. Malík)

Noblesa z Jiřího Bartošky (72) vyzařuje na první pohled a tak nejspíš nikdo nepředpokládá, že bude tlouct bídu s nouzí. Pochopitelně i z toho důvodu, že od roku 1994 šéfuje karlovarskému filmovému festivalu, což mu také přináší kromě starostí i příjemný zisk. A jak se zdá, peníze pak herec obratem vkládá do realit, jak uvádí web Expres.cz.

Jen jeho příjem z karlovarského festivalu prý podle týdeníku Rytmus života činí průměrně 10 milionů korun. Z toho se už nemovitosti dají pořídit jako nic. Co všechno herec a ředitel festivalu či jeho rodina vlastní?

Dům v Andělské hoře

Aby v době konání festivalu nemusel do Karlových Varů neustále dojíždět, pořídil si podle webu Expres.cz Jiří Bartoška několik parcel v Andělské Hoře, odkud je to do festivalového města coby kamenem dohodil. Na pozemcích o odhadované výměře 1700 metrů čtverečních má legendární herec velkou dřevostavbu, bazén i garáž. Předpokládaná cena za nemovitost je asi 8 až 10 milionů korun.

Byt v Maiselově ulici

Když už jsou peníze, pak se stoprocentně nejen filmových hvězdám hodí byt v centru Prahy. Bartoškovi mají jeden v ulici jen kousek od luxusní Pařížské. Aktuální cena bytu podle citovaného webu šplhá až ke 30 milionům korun. Nájem tam ještě před několika lety stál 60 tisíc korun.

Byt v Rybné ulici

Další pražský byt pak má Jiří Bartoška v Rybné ulici, která se pro změnu nachází kousek od obchodního domu Kotva. Ten si údajně herec pořídil už v roce 2003 a sám jej vlastnil až do začátku letošního roku. Následně nemovitost přepsal na svého syna Jana. Její cena se odhaduje na 8 až 10 milionů.

Byty v Holešovicích

V apartmánovém areálu Na Maninách jsou pak hned dva byty této rodiny. Jeden opět patří synovi Bartošky Janovi, který je vlastníkem od roku 2013. Další pak jeho dceři Kateřině, která má prý byt o něco menší. Cena synova bytu odpovídá přibližně částce 10 milionů, dceřin byt asi jen 9 milionům.

Byt v Podskalské ulici

Aby byli oba potomci Jiřího Bartošky obdarovaní stejným dílem, patří pro změnu tento byt v blízkosti atraktivní pražské náplavky jeho dceři Kateřině. Jeho peněžní hodnota se podle informací citovaného webu pohybuje v rozmezí 8 až 9 milionů korun.

Na rozhovor s Jiřím Bartoškou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.