Vytočený Dan Landa: Zběsilé nahánění na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vytočený Dan Landa: Zběsilé nahánění na ulici!

Rozčílený Dan Landa
Rozčílený Dan Landa (Foto pro Aha! - Marek Pátek)

Po delší době se Daniel Landa (50) s manželkou Mirjam (50) objevili ve společnosti. Doma nechali nejen šestnáctiletá dvojčata Roxanu a Rozálii, ale také auto. A to byl kámen úrazu!

Pod Žižkovskou věží se to ve středu večer jen hemžilo hvězdami. Otevření letní scény Divadla Kalich a slavnostní premiéru komedie Láska v přímém přenosu si nenechali ujít ani manželé Landovi.

Nápad dobrý, ale...

Po závěrečné děkovačce se odebrali do VIP zóny. Tam v poklidu klábosili a popíjeli pivko a víno. Do rána ale zůstávat nechtěli, a tak se už po třiadvacáté hodině měli k odchodu s tím, že si chytí taxi. To se jim ale hned tak nepodařilo.

Nervy na pochodu

„Zatímco Mirjam netrpělivě vyhlížela taxík, Dan zběsile pobíhal po ulici, mával na projíždějící auta a do toho telefonoval,“ popsal deníku Aha! náhodný kolemjdoucí. „Na obou byla patrná zoufalost a únava, tohle člověka docela vyčerpá. Zvlášť když byla tropická noc...“ dodal.

Dočkali se

Že by Landovy k sobě do vozu nikdo nechtěl? To snad ne! Pravděpodobně byla všechna taxi v tu dobu obsazená, někdo před nimi byl zkrátka asi rychlejší... Nakonec se jim povedlo lapit volné auto až po nekonečných dvaceti minutách čekání!

 Zpěvák Dan Landa dostal nakládačku! Odnesl to jeho nos

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yjbebqwlb@...
1. 7. 2019 • 09:56

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

nfgvyjnf@...
30. 6. 2019 • 10:12

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.