Krize u Landových: Žito 44 chtěl dcery ochránit před showbyznysem, manželka Mirjam je tahá na SuperStar! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krize u Landových: Žito 44 chtěl dcery ochránit před showbyznysem, manželka Mirjam je tahá na SuperStar!

Mirjam Landa se pochlubila dcerami...co na to Žito 44?
Mirjam Landa se pochlubila dcerami...co na to Žito 44? (Pavel Hoffman)

Všichni máme ještě v živé paměti emotivní projev Dana Landy alias Žita 44 na vyhlášení ankety Český Slavík. Jeho manželka Mirjam si ovšem drsná slova nevzala příliš k srdci…

Landa tehdy útočil na média a varoval je před zneužíváním jeho dětí. V přímém přenosu tehdy varioval, že jakýkoliv zásah do jeho soukromí bude právem potrestán. Uběhlo však půl roku a vše je jinak. Mirjam Landa jejich dcery hrdě vystavovala před objektivy fotografů na finále Česko Slovenské SuperStar.

„jsem tu kvůli dětem, hrozně se na finále těšily, tak jsem říkala, že to nějak přežiju, ale musím říct, že mě to nakonec bavilo,“ řekla Mirjam Landa pro iDnes.cz Manžel Dan, který povrchním showbyznysem pohrdá, však zůstal doma. A svoji ženu nejspíš za nápad vyrazit si s dcerami do nebezpečného světa pokleslé hudebná zábavy nejspíš příliš nepřivítal.

A jak si jeho projev vysvětluje Mirjam? „Tím bylo myšleno něco jiného. Když jdeme na SuperStar, tak se nemůžeme divit, když nás někdo vyfotí. Tehdy se to vztahovala k situacím, které jsou za čarou. Nejsme samozřejmě blbí,“ tvrdí Landova manželka, která prý byla donucena fandit Štefanu Pčelárovi.



Přečtěte si
namhal
19. 7. 2013 • 09:02

Je mi 60 let a něco pamatuji. Matka mě učila abych říkal svůj názor. A Landa nedělá nic jiného a věřim mu víc než králi zlodějů Klausovi.

anezat
4. 6. 2013 • 10:59

defakto
4. 6. 2013 • 09:13

Chudák Žito , už ho nebere vážně ani jeho rodina !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.