Odtajněné peklo dcery Landy! Proč se tohle muselo stát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Odtajněné peklo dcery Landy! Proč se tohle muselo stát?

Zpěvák Daniel Landa
Zpěvák Daniel Landa (Archiv Blesku)

Dcera zpěváka Daniela Landy (55) Anastázie (25) si kvůli svému tatínkovi prošla hotovým peklem. V minulosti patřil Landa mezi nejkontroverznější osoby českého showbyznysu a jeho skandály se řešily snad úplně všude. Není divu, že Anastázie tak nebyla v kolektivu zrovna nejoblíbenější.

„Lidé mi to předhazovali a pro mě to dospívání, když dělal ty skandály, tak to bylo pro mě hodně složité. Je to hrozné, když za vámi někdo chodí a říká vám, jak hrozné máte rodiče, jak jsou špatní a jak s nimi vůbec můžete žít a jak s nimi můžete vycházet. Byl to strašně velký nápor," přiznala krásná brunetka pro eXtra.cz. Nejednou na svého tatínka uhodila s tím, proč jí to dělá.

Daniel Landa se vrací ve velkém stylu: Blesku prozradil své plány!

Video se připravuje ...

„Vyčítat je samozřejmě silné slovo, ale občas to bylo takové, že jsem za ním přišla a ptala jsem se ho, proč tohle musel udělat a proč se tohle muselo stát. Nebyla to ale výčitka,“ vysvětlila Anastázie. Dnes už má naštěstí od všeho toho nátlaku pokoj. „Myslím si, že teď už se obklopuji jinými lidmi. Ti mi tohle nedělají. Ti, kteří se ke mně nedostanou tak blízko, aby mi to říkali, tak mě vlastně nemusejí zajímat," pronesla nadějná herečka. Daniel Landa se postupem času zklidnil a všechny předchozí skandály, jako například jeho výstup na Českých slavících v roce 2012, dnes už nikdo neřeší.

Úvodní a závěrečná řeč Daniela Landy na demonstraci na Staroměstském náměstí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.