Mirjam Landa o úprcích manžela: Ať si dělá, co chce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mirjam Landa o úprcích manžela: Ať si dělá, co chce!

Daniel Landa s Mirjam Landovou.
Daniel Landa s Mirjam Landovou. (Aha! – Petr Novotný, Martin Hykl, ara)

Spolu s Danielem Landou (51) tvoří jeho vyvolená stabilní manželský pár už řadu let. Zpěvák nejen propadl hudbě s jistou příměsí agitace, ale také vysoce adrenalinovým aktivitám. Mirjam ovšem přiznala, že mu nikdy do ničeho ze zásady nemluví.

Právě v tom možná tkví úspěch jejich manželství. „Mám to automatické nastavené tak, že mu říkám, aby si dělal, co chce, ale nechtěl po mně, abych z toho byla nadšená. Já ho nemůžu omezovat. Nechci. On si musí svůj život prožít i pro sebe. A jestli má rád adrenalin, budiž. Já ho nesnáším. Jsem opak a trošku ho i obdivuju. Pro mě je to frajer, ale nejsem ráda, že riskuje svůj život,“ přiznala Expresu.

V opozici vůči zpěvákovi si podle uvedeného webu dovolí být jen jejich dcery. „Dana nejde do ničeho tlačit, to je nejhorší chyba. Nechávám ho být a žít, a proto si myslím, že nám to funguje. Daleko důležitější je pro nás, abychom si spolu užili nějaký volný večer,“ vysvětluje, proč raději podobné „libůstky“ manžela přechází.

Co prozradila Mirjam o dospívajících dcerách se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.