Landa konečně promluvil o rozvodu a o hrobu manželky Mirjam! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Landa konečně promluvil o rozvodu a o hrobu manželky Mirjam!

Daniel Landa se s manželkou Mirjam rozvádět nehodlá!
Daniel Landa se s manželkou Mirjam rozvádět nehodlá! (Foto: Aha! - David Kundrát)

Konečně promluvil! Dlouho se spekulovalo o krizi v manželství zpěváka Daniela Landy (46) a režisérky Mirjam Landa (45). Exkluzivně pro deník Aha! Žito 44 přiznal, jak to mají dnes a co se dělo!

O krizi v manželství Landových si v posledních měsících štěbetali i vrabci na střeše. Zpěvák však dlouhou dobu opakoval stejnou písničku, jak je vše v pořádku. „Problémy se občas nahromadí, pak přijde krize! U těch slabších povah pak končí manželství. U nás se tím vztah prověřil a jedeme dál. Ale nejsem poradna, na to musí každý přijít sám, manželství je boj,“ popsal Landa složité období.


„S Mirjam jsem ženatý dvacet pět let a jen blázen by si mohl myslet, že takové manželství jde udržet bez krize. Když jsem se ženil, tak jsem manželství plánoval na celý život. Ano, mám v plánu doprovodit svoji ženu až do hrobu, ale jak to skutečně bude, ukáže až život,“ svěřil se Landa jen pár minut před bratislavským koncertem, který odstartoval jeho Žito Tour 2014. „Dvacet pět let jsem o svém manželství nemluvil, hlavním důvodem jsou naše dcery,“ vysvětlil důvody pro své mlčení.

Landa vyprodal Prahu!
Na koncert v rámci Žito Tour 2014 už na pražský koncert 29. listopadu zbývají poslední vstupenky. Pro mimopražské je ale možnost si zajet zítra na koncert do Pardubic, nebo ve čtvrtek do Brna.

Přečtěte si
jity
25. 11. 2014 • 14:20

Také si myslím, že celá Mirjam moc úspěšná není, viděla jsem od ní jen jeden film a byl to hnus. Na herce tady štěká jako kudla, mohla by to zkusit třeba v tom jejím Německu, jestli by tam drželi herci hubu a nechali se buzerovat.

mekanik
25. 11. 2014 • 11:44

fortun mozek do hrsti.Landa je pokrytec a prospěchář jak prase komerce=peníze-a peníze nesmrdí.to bylo samý white power a nyní by mu nevadilo kdyby si jeho dcery přivedly domů cikána.když jsem ten rozhovor slyšel myslel jsem že se mi to zdá.

angrybear
24. 11. 2014 • 19:01

Naprostý souhlas, panu Landovi velice fandím, není to pokrytec , nebojí se nazvat věci pravými jmény a jeho písničky mají vždy co říci, na rozdíl od jiných "Mistrů" zpívajících o ničem.

prroud
24. 11. 2014 • 16:25

Bodejt by se rozvadeli,on je CHlap s velkym CH,penize vydela,ma ji rad,ona jeho zrejme taky a krize je dnes bezna zalezitost,jen ne kazdej ji umi zvladnout,oni to dokazou,tak co

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.