Diana Kobzanová: Překvapivý verdikt o žití v Česku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Diana Kobzanová: Překvapivý verdikt o žití v Česku

Diana Kobzanová
Diana Kobzanová (Ivy E. Morwen (archiv časopisu Dieta))

Ačkoliv má mezi odpůrci premiéra a prezidenta České republiky pravděpodobně spoustu přátel, basu s nimi asi nedrží. Diana Kobzanová, která už mnoho let pendluje mezi Českem a Kanadou, se rozpovídala o demonstraci na Letné a žití v Česku.

Momentálně se probírá to, že zatímco její hokejista Michael Frolík touží po třetím dítěti, aby se konečně dočkal syna, Diana říká razantní NE! Bývalá moderátorka a modelka se však nepochlubila jen s tímto odmítnutím, ale i s postojem k protestům v České republice. Co o demonstraci pověděla a kdyby byla v Česku, šla by také na Letnou? Na to se jí ptaly zvědavé fanynky na sociální síti. „Těžko se odpovídá, nežijeme tady většinu roku. A upřímně v porovnání se zahraničím se v ČR máme luxusně. Já bych na Letnou nešla. Tečka,“ odpověděla na dotaz na sociální síti Diana Kobzanová.

 Hokejista Frolík promluvil o svatbě s modelkou Kobzanovou



Přečtěte si
jackpot
4. 8. 2019 • 17:12

Mam podobny nazor. Ale vysvetlujte to nekomu, kdo ma predstavu o svete prevzatou z TV. Napriklad zivot v USA uz davno neni, co byval. Skutecne se mame dobre.

mord
4. 8. 2019 • 04:56

Tak buď rád a pořád nefňukej šmudlo

ivoadler
3. 8. 2019 • 14:54

Bylo to určitě v televizi nebo v bulváru - čeští důchodci (nebo vůbec občané) mají daleko větší finanční rezervy než občané USA. Toho si byl Kalousek vědom, když připustil zvýšení důchodů o 40 Kč. Co by ti důchodci nechtěli? Mají se jak prasata v žitě. Tady je to potvrzeno z nezávislého zdroje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.