Drsný vzkaz Kobzanové Frolíkovi: Jde o děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsný vzkaz Kobzanové Frolíkovi: Jde o děti!

Diana s Michalem
Diana s Michalem (instagram.com)

Doma už má dvě dcerky, jenže hokejový reprezentant Michael Frolík (31) by rád ještě kluka. Jeho partnerka Diana Kobzanová (37) mu však tohle přání rázně zatrhla!

Jako vzorný táta si s holčičkami Ellou (4) a Lily (1) hraje s panenkami, jenže útočník Calgary by chtěl ještě vychovávat malého »Froldu«, kterého by mohl vést k hokeji. „Michal si třetí dítě přeje,“ přiznala teď i Kobzanová. „Jenže já si to přeju trošku míň,“ dodala ovšem misska vzápětí. „Doufám, že třetí dítě nebude!“ ujistila pak Diana pro jistotu ještě jednou... Blondýnka s nohama až do nebe má totiž s dcerkami evidentně dost starostí. S nadsázkou si na ně co chvíli stěžuje na Instagramu.

„Doma máme nonstop cirkus. Ale klid, už jen kousek a budu zase lézt po čtyřech a sbírat drobky,“ chechtala se na dovolené ve Francii, kam výjimečně vyrazila jen se svým životním partnerem. Hlavní slovo v domácnosti ale podle Kobzanové má právě Frolík. „Všichni si myslí, že šéfuju já, ale to je velký omyl. Kdo u nás někdy byl doma, ví, že šéfuje Michal,“ svěřila se Diana. Pošle jí tedy Frolík ještě jednou na mateřskou?!

Michale, chci do tepla!

Život ve studené kanadské Albertě jí zrovna nevyhovuje. Diana si proto přeje, aby Frolík z Calgary přestoupil! „Kvůli dětem a sobě bych ráda do tepla. A kvůli Michalovi tam, kde se hraje dobrý hokej. Takže ideálně kompromis,“ culí se modelka na Instagramu.

 Hokejista Frolík promluvil o svatbě s modelkou Kobzanovou



Přečtěte si
ivoadler
27. 6. 2019 • 10:37

Tyhle kecy mě dojímají. Necháme to osudu - říkají celebrity. Ale antikoncepci berou dál.

vbnxlfr@...
26. 6. 2019 • 13:40

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

vzrpetrr
26. 6. 2019 • 09:41

----Naaajděte nahé zeeny ve vašem městě zde : 3.ly/zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.