Zrodila se hvězda: Z toho, co čeká Vondroušovou, vám spadne brada… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zrodila se hvězda: Z toho, co čeká Vondroušovou, vám spadne brada…

Markéta Vondroušová po finále French Open
Markéta Vondroušová po finále French Open (Daniel Černovský (Blesk))

Další česká tenistka vstoupila do velkého světa peněz! Tenisová hrdinka Markéta Vondroušová (19) je po skvělé jízdě v Paříži momentálně horkým zbožím. Lukrativní značky už na ni prý pořádají hon.

Je mladá, příjemná a neokoukaná, navíc teď jednoznačně ukázala, že umí! Proto je momentálně nadějná tenistka na roztrhání. „Jo, blázinec už začal,“ komentovala situaci po návratu z Paříže, kde si zahrála přímo ve finále.

Přiznala, že je vděčná za svůj tým, který ji v tomto ohledu slouží trochu jako nepropustná zeď a může se tak soustředit jen na tenis. „Ozývají se mi známí partneři, ať už připravím smlouvy,“ smál se podle Blesku Jan Koukal, která má na starost propagaci Markéty na českém trhu. „Za poslední dny se zájem o Markétu výrazně zintenzivnil,“ přiznala i Kateřina Stecová z firmy Octagon, která zastupuje tenistku na mezinárodním poli.

Podle Stecové už před rokem Vondroušková podepsala lukrativní smlouvu ze značkou Nike. Očekává se, že se portfolio ale ještě rozšíří. „Určitě přijdou hodinky, kosmetika, auta. To jsou základní firmy, které do tenisu investují. Budou chtít Markétu přidat do svého portfolia nebo ji mít jako jedinou ambasadorku,“ odhaduje další vývoj. O spolupráci se silnými partnery budou jednoznačně usilovat, protože je prý důležité, aby Markétě rostla správným způsobem i image.



Přečtěte si
petr11
11. 6. 2019 • 13:54

.... no, a je po sportu!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.