Bartošová slavila čtyřicátiny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Bartošová slavila čtyřicátiny

Iveta a Zdeněk Podhůrský
Iveta a Zdeněk Podhůrský

Zpěvačku Ivetu Bartošovou (40) jsme zastihli v nově otevřeném restaurantu Perfect, kde ve velkém stylu slavila kulatiny. Na oslavu pozvala své přátele, kteří ji zahrnuli záplavou květin a plyšových maskotů.

Byla tu spousta známých osobností a samozřejmě nechyběl její přítel Zdeněk Podhůrský (46). Na začátku akce se sice Iveta se Zdeňkem pohádali, po sladkém usmíření však už oslavám nestálo nic v cestě.

Přestože Iveta čtyřicítku dovršila už 8. dubna, oficiálně slavila ve čtvrtek. Ten pravý narozeninový den totiž trávila jen se synem Arturem (9), přítelem Zdeňkem a jeho dcerkou Maruškou (9) v italských Alpách, kde kromě prstýnku dostala i helmu a kytici růží.

Na mejdan dorazilo nespočet lidí, které Iveta vypekla. „Kde ta Iveta je?“ ptali se všichni. Už to vypadalo, že se oslavenkyně nedočkají, ale vše nakonec zachránil kouzelník Tom Gryf, který ji znenadání přičaroval přímo doprostřed tanečního parketu.

A jakými dárky zpěvačku pozvaní obdarovávali? Nejčastěji to byli plyšáci, které Iveta miluje, a květiny ve všech podobách.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.