Jak dostat Gotta do chomoutu: Ivaně radila Vondráčková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jak dostat Gotta do chomoutu: Ivaně radila Vondráčková!

Ivana Gottová a Karel Gott.
Ivana Gottová a Karel Gott. (Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek)

Ivana Gottová (43) si se zpěvačkou Helenou Vondráčkovou (71) prý hned padla do noty! Dlouholetá kolegyně a kamarádka Slavíka dokonce pomohla Ivaně s vhodnou taktikou, díky které možná dostala Gotta k oltáři! Co jí poradila?

Stovky společných vystoupení na našem území a po Evropě, ale také turné po Austrálii a dvojnásobné vystoupení v newyorské Carnegie Hall. To mají za sebou hvězdy Karel Gott (79) a Helena Vondráčková. Karel Gott svou velmi dobrou kamarádku Helenu seznámil s jeho tehdy ještě přítelkyní Ivanou Macháčkovou a dámy si dle informací okamžitě náramně rozuměly! Zpěvačka pak také Ivaně dala radu, díky které se pravděpodobně stala paní Gottovou.

„Právě když jsme byli společně všichni v Austrálii, říkala mi Ivana, jak by se ráda vdávala, co pro to má udělat, aby si ji Karel vzal. Říkala jsem jí, ať je hlavně trpělivá a nikam ho netlačí, pokud to má dopadnout, dopadne to. A jak vidíte, trpělivá byla… Pamatuji si, jak mi pak od nich jednoho dne přišla z Las Vegas esemeska, ve které Karel psal, že tam je tak krásně, až se z toho vzali,“ prozradila dle Blesku zpěvačka v nové knize o našem nejslavnějším zpěvákovi s názvem Náš Karel!.

 Zoufalý Krampol: Ať zbaví Hanku svéprávnosti! A odhalená tajemství Karla Gotta!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.