Zloba, nadávky a nenávist: Hvězda Ulice terčem nechutných urážek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zloba, nadávky a nenávist: Hvězda Ulice terčem nechutných urážek!

Seriál Ulice
Seriál Ulice (Foto: Tv Nova)

Herečka Malvína Páchlová (27) představitelka barmanky Šárky prožívá nelehké období. V současné době je pod drobnohledem diváků kvůli milostnému trojúhelníku, který probíhá v seriálu. Jenže kvůli tomu prožívá doslova peklo i v reálném životě.

Pohledná herečka, která v nekonečném seriálu Ulice působí už šest let, prožila již mnoho seriálových lásek. Nikdy však nebyla tolik středem pozornosti jako v současné době. Její seriálová postava totiž svedla ženatého Martina Maléře, kterého hraje Tomáš Dastlík.

Milostný trojúhelník nakonec vygradoval natolik, že Maléř opustil svou manželku Veroniku, kterou hraje Hana Holišová. A právě proto je Páchlová trnem v oku mnoha fanoušků tohoto seriálu. Dle webu express.cz se na herečku dokonce lidé nenávistně otáčejí na ulici. 

Lidé na sociálních sítích si rozhodně neberou servítky a nešetří nadávky na její osobu. „Je to d*vka, co rozvrací rodinu,“ napsal jeden z uživatelů sociální sítě. Fanoušci nekonečného seriálu si často neuvědomují, že barmanka Šárka je pouze seriálová role. “Nechápu, co na té blonďaté servírce vidí. Je jí 25, je trošku při těle, vypadá starší a už teď je náladová, jaká asi bude za 15 let?“ tázala se jedna z fanynek seriálu. „Oblečená je jak štětka, kozy jí lezou skoro ven, to je jako pracovní uniforma servírky? Spíš u tyče nebo na E55 by se to hodilo,“ zněl další z mnoho komentářů.

 

 Na video s Malvínou Páchlovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.