Hvězda Ulice na dně: Krejčíková prosí o pomoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Ulice na dně: Krejčíková prosí o pomoc!

Hvězda Ulice Aneta Krejčíková poslední dobou ztrácí dech. Pomohou fanoušci?
Hvězda Ulice Aneta Krejčíková poslední dobou ztrácí dech. Pomohou fanoušci? (Profimedia.cz)

Sladit mateřství s prací a osobním životem je jedna z nejkrušnějších úloh každé matky. Nedávno tíseň dolehla i na sexy herečku Anetu Krejčíkovou (28). A tak ve slabé chvilce požádala o radu své fanoušky na Instagramu.

I Anetě se po porodu syna radikálně změnil život. Benovi je nyní 9 měsíců a ona si evidentně přestává vědět rady. Podle webu extra.cz začíná být chronicky unavená, syn nechce v noci spát a hvězda Ulice, která by se do seriálu ráda vrátila zpátky, si zoufá: „Benymu bylo včera 9 měsíců, nekojím ho od jeho 4 měsíců. V noci stále vyžaduje mlíčko,“ posteskla si Krejčíková na sociální síti a dodala, že neví, co s tím. „Mám ho nechat vyplakat, nebo mu to mlíčko furt dávat a přestane časem chtít sám? Už to asi v noci úplně nepotřebuje, ne?“ ptá se prostřednictví Instagramu starších a zkušenějších maminek.

Nezbývá než ji popřát, aby svoji rodinnou situaci brzy vyřešili. Pokud totiž opravdu, jak se proslýchá, naskočila zpět do nekonečného seriálu, rozhodně bude potřebovat dostatek sil, aby všechno zvládla!



Přečtěte si
20tina12
29. 5. 2019 • 10:01

V tomto věku by mělo dítě spát už jak dudek. Mamina si nevěděla rady tak to rozmyslela. Teď to dítěti nějakou cestou rozumnou odnaučit. Prostě v noci se spí.je fakt co by dělala kdyby měla ty děti 2 až 3. A to už jak psala se těší na druhý.

rydlo
28. 5. 2019 • 19:45

Proboha, co by dělala, kdyby ty děti měla dvě, nebo tři? Jsou matky, které i s více dětmi pohodě dokáží sloučit práci i osobní život a nekňourají!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.