Herec Adrian Jastraban oslavil v seriálu Ulice »50«: Sex, Fanánek a drsný pád! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herec Adrian Jastraban oslavil v seriálu Ulice »50«: Sex, Fanánek a drsný pád!

Bujarý večírek začal už v sedm a skončil ve čtyři odpoledne.
Bujarý večírek začal už v sedm a skončil ve čtyři odpoledne. (Foto TV Nova)

Divočina! Tak dopadla narozeninová oslava Adriana Jastrabana (50) v Ulici. Padesátka jeho postavy Bedřicha Lišky na koncertu Tří sester skončila nejen sexem, ale i pořádným »držkopádem«.

Jako Bedřich Liška oslavil narozeniny v Ulici už čtrnáctkrát, ale na ty letošní jen tak nezapomene. Zpočátku to byl ale pro herce velký stres, protože se měl posadit za bicí legendární skupiny. „Tři sestry jsou fenomenální kapela, na kterou jsem chodil ještě v devadesátých letech, a nikdy mě nenapadlo, že si s nimi zahraju. Nejsem profesionální bubeník, takže jsem se hlavně snažil jim to nepokazit. Předstíral jsem, že na bicí umím,“ přiznal herec. Ale chválil ho i sám Lou Fanánek Hagen (52)!


 „Adrian byl statečnej. Během písničky měl sice několik infarktů, ale vždycky se nastartoval zpátky a zvládl to se ctí. Jeho hostovské bubnování bylo špičkový, to jo, ale asi se budeme držet našeho bubeníka Vrány,“ zhodnotil jeho výkon pobaveně frontman kapely.


Bubnováním to ale neskončilo. Uvolněná atmosféra na place přispěla k bláznivým nápadům nad rámec scénáře. „Napadlo nás s režisérem, že bych mohl skočit mezi lidi, oni se rozestoupí a já dopadnu na parkety. Říkali jsme si, že by to mohlo být vtipný...“ zavzpomínal na natáčení včerejšího dílu Ulice Jastraban. Naštěstí nepadal na parkety, ale na žíněnky, které nebyly v záběru vidět.

A jako třešničku na narozeninovém dortu připravili scenáristé herci také sex! Bedřichovy narozeniny a především množství alkoholu přispěly k tomu, na co věrní diváci nekonečného už dlouho čekali – k opětovnému sblížení bývalých manželů Bedřicha a Aničky v podání Ljuby Krbové (60).

Fanánek hrál sám sebe
„Musel jsem říct několik vět, což není moje parketa, ale naštěstí to byl jednoduchej text,“ řekl Fanánek, který hrál sám sebe. „Bylo to příjemný natáčení a jsem rád, že jsem dostal možnost mihnout se v takovém fenoménu,” dodal.

Bedřich z Ulice slaví 50! Koncertem Tří sester, držkopádem i sexem s Ančou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.