Krbová z Ulice se zblázní a Neff to nechce vidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krbová z Ulice se zblázní a Neff to nechce vidět!

Psychický kolaps bude pokračovat i doma.
Psychický kolaps bude pokračovat i doma. (Foto TV Nova)

 Nezvykle dramatické natáčení zažívá Ljuba Krbová (58) z Ulice. Po provalení nevěry seriálového manžela Adriana Jastrabana (48) u ní propukla obsedantně kompulzivní porucha, která vyvrcholí pořádným záchvatem. Její pravý manžel, spisovatel Ondřej Neff (72), se na to ani nemohl dívat.

„Musím říct, že to bylo docela namáhavé a nepříjemné natáčení. Musela jsem si tu její situaci nějak pustit dovnitř, do sebe, naladit se na ni. Přiznám se, že každý den, když jsem dotočila tyto scény, jsem měla pocit, jako bych složila vagon uhlí,“ svěřila herečka.
Problémy Aničky Liškové se rozjely poté, co jí Bedřich přiznal nevěru a to, že čeká dítě s jinou ženou, a pak ho v seriálu zmlátila. „Můj muž, kterého jsem přinutila, aby se podíval na tu scénu, jak jsem Adriana bila, mi řekl, že se na to nechce dívat, že je mu mě líto,“ svěřila se smíchem Ljuba, která v dnešním díle v pekárně přijde nadobro o rozum.
Všechny koláčky vyhází do dřezu, protože je přesvědčená, že v nich je jed. „Zjistila jsem, jak je to těžké pro mé herecké partnery. Šárka Ullrichová, která mě našla a měla uklidnit, byla do té scény tak vtažená, že na tom v tu chvíli byla psychicky snad ještě hůř než já,“ prozradila Ljuba, jíž se večer dostane do ruky ostrý nůž. Jak celý díl dopadne, sledujte již dnes na TV Nova v 18:25 hodin.

Specifické natáčení
Scéna, kdy Anička v noci najde na stoje velký nůž a přemýšlí, ve svém stavu, co s ním udělá, bylo velmi nezvyklé. „Na place bylo minimum lidí a paní Krbová potřebovala maximální soustředění,“ svěřil člen štábu. „Je to silný motiv. Moc se mi líbilo, jak pan režisér Jiří Andrle pracoval s motivem nožů, protože divák v jednu chvíli nabyde pocitu, že jedním z nich půjdu Bedřicha zapíchnout.“

Video z Ulice můžete vidět zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
17. 5. 2017 • 10:09

Zvládá tu roli dobře,ale už se tam neodehrává nic pozitivního.Samá negativa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.