Poprask kolem Bílé: Zrušila akci kvůli sokyni Baburkové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poprask kolem Bílé: Zrušila akci kvůli sokyni Baburkové?

Lucie Bílá na poslední chvíli odřekla účast na setkání Miss. Bylo to kvůli Babůrkové?
Lucie Bílá na poslední chvíli odřekla účast na setkání Miss. Bylo to kvůli Babůrkové? (Foto: Daniela Kolářová; Aha! - M. Pátek, P. Machan, M. Hykl)

Když se nedávno konalo setkání bývalých královen krásy po 30. letech, na večírek, který pořádal Miloš Zapletal, měla dojet i Zlatá slavice Lucie Bílá. Jenže na poslední chvíli účast odřekla. Tedy se okamžitě začalo spekulovat, jestli to bylo kvůli Pavlíně Babůrkové, která zpěvačce kdysi přebrala Filipa Kratochvíla.

I když se na slavnostním setkání objevil manažer Lucie Bílé Jiří Kouble a osobní fotograf Lukáš Fronk, sama zpěvačka chyběla. Vysvětlení se tedy tak trochu nabízelo samo. Zrušila účast, aby se nemusela setkat tváří  v tvář se svojí sokyní Pavlínou Baburkovou, která jí přebrala životního partnera Petra Kratochvíla v době, kdy jejich společnému synovi Filipovi byly 4 roky.

Podle bývalého prezidenta Miss ČR, kterého cituje magazín Sedmička, je to prý ale celé holý nesmysl. „Máte pravdu, že tam Lucka měla být. Dokonce tam měla i zpívat. Byli jsme domluveni, že na závěr řekne pár slov a zazpívá písničku. Na místě byla i její aparatura. Jenže ráno volala, že jí nějak není dobře, a my jsme jí samozřejmě řekli, ať zůstane doma, protože zdraví je přednější,“ vysvětlil její neúčast  Zapletal.

Ke vztazích Lucie Bílé a Pavlíny Babůrkové pak řekl: „To, že by odmítla přijet kvůli Baburkové, je blbost. Nechci říct, že jsou nejlepší kamarádky, ale rozhodně spolu mají naprosto korektní vztah. Vždyť je to přes dvacet let, co se to stalo! Lucka i Pavlína mají své životy, všichni jsou spokojení a šťastní. Osobně jsem se Lucie ptal, jestli jí tam Pavlína nebude vadit, a jednoznačně řekla, že vůbec!“ zamezil možným spekulacím podle týdeníku Sedmička Zapletal.

Lucie Bílá má teď prý dny zalité radostí. Nejenže ji dostává, ale i dává:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Platenik
19. 4. 2019 • 17:44

Lucka už poslala pytel víček od petlahví na opravu Notre Damu.

hadaja
18. 4. 2019 • 15:12

Bože,kdo Vám to píše a za co ho platíte🙄Pan Kratochvíl je Petr,Filip je syn😏

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.