Ringo šokuje o Zemanově stavu: Neléčitelné, bohužel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ringo šokuje o Zemanově stavu: Neléčitelné, bohužel

František Ringo Čech prezidentovi kvůli zdravotnímu stavu před časem dokonce doporučil invalidní vozík.
František Ringo Čech prezidentovi kvůli zdravotnímu stavu před časem dokonce doporučil invalidní vozík. (Zbyněk Pecák, archiv Blesku)

Svého přítele na Hradě navštěvuje známý všeuměl pravidelně a tak o něm ví skoro všechno. Třeba i to, jak je na tom hlava státu se svým zdravotním stavem doopravdy!

„Vždy začneme zdravotním stavem nás obou. I když by si mnozí přáli, aby byl velmi nemocen, není to pravda, Miloš je zdravý jako řimbaba. Je tak zdravý, jak odpovídá jeho věku. Má bohužel tu bolavou nohu, která je neléčitelná," popsal na webu tn.nova.cz. František Ringo Čech (75) smutnou prognózu neuropatie dolních končetin, která Miloše Zemana (74) sužuje už řadu let. 



Přečtěte si
amej
27. 3. 2019 • 10:30

Pro Oldedek: Miloš je jediný prezident, který nikdy nečetl nic z papíru ( přeloženo: jeho projevy jsou opravdu jeho), což se nedá o žádném prezidentovi před ním říci. Hlavu bys mu mohl závidět. A to, že má neuropatii - co je na tom? Churchil jezdil taky na vozíku a Havel na něm absolvoval většinu svého volebního období.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.