Muzikálová hvězda Hanka Křížková: Rok v bolestech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Muzikálová hvězda Hanka Křížková: Rok v bolestech!

Hana Křížková
Hana Křížková (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Výměnu už druhého kolenního kloubu před tři čtvrtě rokem podstoupila Hanka Křížková (61), i když má před sebou už jen pár rehabilitací a nepotřebuje pomocnou ruku při chůzi, stále to není ono. 

I když jsou bolesti pomalu na ústupu, zpěvačka ve své kůži není. „Ještě ta noha není úplně moje, je pro mě taková cizí. Nejsme na stejné vlně, ale hlavně, že chodím,“ svěřila se.
Po operaci strávila dlouhou rehabilitační dobu na klinice na pražských Malvazinkách, kde mimo jiné ležel i oscarový režisér Jiří Menzel (81) po operaci mozku. Díky pravidelnému cvičení brzy chodila o berlích a pustila se do práce.

Došly prachy
„Tenkrát jsem nemohla být doma. Měla jsem nemocenskou asi šest tisíc, což vycházelo přibližně na nějakých sto šedesát korun na den,“ vzpomínala. Těžká finanční doba už je pryč.
Hanka zahodila berle a vrhla se naplno do muzikálu Dracula, i když dle svých slov nemá ještě vyhráno. „Můžu už konečně hrát muzikály. Už i tančím, ale ještě musím pár měsíců docházet na rehabilitace,“ prozradila deníku Aha! Hanka. Pravidelné setkání s fyzioterapeutem má minimálně jednou týdně.

Menzel stále ve vážném stavu
Jiří Menzel nastoupil na kliniku na Malvazinkách těsně před zpěvačkou. Šanci setkat se ale neměli, protože manželka Olga (41) ho krátce poté nechala převézt na jinou kliniku v Berouně. „Přijali jsme ho v zuboženém stavu, byl dehydrovaný a záda měl samou proleženinu,“ prozradil tehdy zdroj z berounské nemocnice. Od loňského podzimu je režisér, který před patnácti měsíci prodělal kvůli infekci operaci mozku, opět doma. „Lepší se, ale stále je to vážné,“ řekla tento týden Menzelová.

Hanka Křížková je na sebe tvrdá! Zhubla 16 kg, chce dalších deset!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milllikass...@...
9. 3. 2019 • 18:36

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.