Křížková ruší dovolenou: Prožívám muka, chtělo se mi plakat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Křížková ruší dovolenou: Prožívám muka, chtělo se mi plakat!

Hana Křížková se neubránila slzám.
Hana Křížková se neubránila slzám. (Aha! – Marek Pátek)

Místo u moře v Řecku tráví muzikálová hvězda parné léto na Rehabilitační klinice Malvazinky, kde si dává dohromady levé koleno po totální endoprotéze. „Je to vážně k vzteku! Tak jsem se k moři s dětmi těšila. Dostala jsem ale termín operace, a přes to vlak nejede,“ řekla Aha! odevzdaně Hanka Křížková (60).

Hankaje totiž patronkou charitativní organizace Sluneční paprsek, která už 9. rokem vezla děti po onkologické léčbě k moři na ostrov Rhodos. „Děti se těší vždycky nejen na moře, hry, cvičení, kamarády, ale také na svou patronku Hanku,“ komentuje MUDr. Pavel Boček, zakladatel a předseda správní rady Paprsku. Ten Hanku před odletem se stovkou dětí do Řecka na Malvazinkách navštívil.

„Chtělo se mi až plakat, že letos s dětmi nejedu. Místo toho tady denně rehabilituju koleno na motodlaze a prožívám muka. Musím zvládnout ten ohyb alespoň o 105 stupňů, jinak chodit nebudu. Zatím zvládnu jen devadesát,“ komentuje Křížková. Před čtyřmi lety absolvovala endoprotézu i levého kolena, takže přesně ví, co ji ještě čeká.



Přečtěte si
zamlzena
8. 7. 2018 • 14:22

Taky mám problémy s koleny a na endoprotézu nepůjdu. Je to kus železa v těle.

ivoadler
8. 7. 2018 • 13:16

Asi by neměla být tak tlustá. Ono jí něco je? Vždyť na obrazovce je samý úsměv a samý vtip.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.