Hanka Křížková (56): V nemocnici strávila více než čtyři měsíce! Jak je jí teď? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hanka Křížková (56): V nemocnici strávila více než čtyři měsíce! Jak je jí teď?

Hanka Křížková teď vypadá opravdu skvěle.
Hanka Křížková teď vypadá opravdu skvěle. (Pro Aha! - Batist)

S trochou nadsázky by se dalo říct, že zpěvačka Hanka Křížková je v posledních letech víc v nemocnici než doma. Podrobila se operaci bolavé kyčle, kterou jí vyměnili za novou, i náročné operaci kolene. Teď se po dlouhé době znovu objevila na veřejnosti, a to snad shodou okolností na zahájení soutěže o Nej sestřičku.

Křížková má se zdravím pořád velké problémy, z části za to může i její nadváha. Kvůli operacím dokonce strávila jedny Vánoce v nemocnici. Tohle prostředí zná proto velmi dobře, protože kdysi si navíc prošla onemocněním rakovinou děložního čípku, kvůli kterému nemůže mít děti. Snad právě kvůli všem těm peripetiím dokáže ocenit práci sester, které v novém ročníku soutěže sestřiček bojovat o tu nejlepší z nich. „Je jedno kolik jí je let, výška či váha. Batist Nej sestřička je soutěž, jejímž cílem je vybrat nejlepší zdravotní sestru z pohledu odborného i lidského, vyjádřit poděkování za náročnou práci zdravotních sester u nás i zviditelnit jejich poslání,“ uvedl David Novotný, organizátor soutěže.

A jak se vlastně teď Hanka Křížková má? Vypadá to, že se na ni konečně obrátilo štěstíčko. „Už jsem zdravá a v pořádku. Za poslední čtyři roky jsem strávila více jak čtyři měsíce v nemocnici a to díky operacím s kyčlemi. Jsem ráda, že to je za mnou,“ svěřila se nám Hana, která i během pobytu v nemocnici nezapomínala na své svou práci a snažila se další pacienty potěšit.



„Nikdy nezapomenu na nádherné odpoledne, kdy jste pro pacienty uspořádala v kavárně program vašich písní. Bylo to úžasné a dodnes na vás s láskou vzpomínám,“ vzkázala jí například paní, která byla ve stejnou dobu na léčebném pobytu v Jáchymově.



Přečtěte si
ho.no
13. 3. 2014 • 10:06

Fajn ženská,mám ji moc ráda.Nádherně zpívá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.