Hanka Křížková (60): Bez kšeftu bude měsíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hanka Křížková (60): Bez kšeftu bude měsíce!

Hana Křížková musí na operaci.
Hana Křížková musí na operaci. (Aha! – Dalibor Puchta)

Šest křížků na krku nemá Hanka Křížková dlouho a už jí čeká další operace! S věkem přibývá mnoho zdravotních problémů a člověk je u doktorů pomalu jako doma. Hanka na tom tedy až tak špatně není, ale pod kudlu musí. Nejvíc ji ale trápí to, že bude několik měsíců neschopna hrát a jezdit po kulturácích se svou talk show.

Hanka Křížková už pár operací zvládla, má totiž umělý kolenní kloub a umělé kyčle. Tím ale bohužel končit nebude. Trápí ji totiž i koleno druhé. Nemůže si například nohu dávat do vzduchu a klekat si. „Třeba si v lese nedojdu na záchod! To máme my holky, co máme v těle kovové klouby, těžší. Ale jinak se s tím dá dobře žít. Ještě mě ale čeká v příštím roce jedna operace – druhé koleno,“ svěřila se Sedmičce Křížková, která tak bude mimo provoz několik měsíců.

Když byla na zákroku naposledy a nemohla hrát, vznikla její kuchařka, která je zároveň takovým souborem historek a receptů od ní, kolegyň, přátel a rodiny. Kdo ví, třeba nás Hanka po pauze překvapí další knihou.

Na video s Hanou Křížkovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
aveneta
2. 12. 2017 • 16:14

No, běžné projevy stáří, které se nevyhnou ani "celebritám"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.