Podzimní diety slavných: 16 kg za pár měsíců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podzimní diety slavných: 16 kg za pár měsíců!

Hana Gregorová a Zdeněk Pohlreich patří mezi ty, kterým se úspěšně podařilo zhubnout!
Hana Gregorová a Zdeněk Pohlreich patří mezi ty, kterým se úspěšně podařilo zhubnout! (Foto ara)

Zatočit nejen s línými kuchaři, ale i kily navíc dovede obávaný šéfkuchař z »Ano, šéfe!« Zdeněk Pohlreich (59). Na prezentaci jeho nové kuchařky, díky níž shodil 16 kilo, se vydala také Jitka Čvančarová (38), jejíž největší nepřítel je váha. Zřejmě chtěla vyzvědět jeho tajné hubnoucí triky. Jak na to jí ale mohou poradit i její herečtí kolegové a věční dietáři Hana Gregorová (64), Hanka Křížková (59) či Václav Svoboda (52). Známe jejich tajné podzimní diety!

Dietář: Zdeněk Pohlreich (59)
Shodil: 16 kg
Doba hubnutí: 5 měsíců
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím, na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat,“ přiznal šéf, který zhruba před půl rokem přešel na nový způsob stravování. A výsledek je vidět! „Nejí pečivo, nesladí kafe. Pil i sedm kafí denně a do každýho si dával dvě kostky cukru a smetanu. Omezili jsme trošičku alkohol. Nepije pivo. Dáváme si zeleninové šťávy po ránu,“ prozradila Pohlreichova manželka Zdeňka (44).

Šéfkuchařův úlet!
„Jednou v životě držel takovou tu čínskou dietu, kdy si necháte něco píchnout do ucha. Ona je to stejně vlastně hladovka, kdy se jí jedno jablko denně. Tomu jsem podlehl, protože to drželi kamarádi, ale není to dobrý,“ směje se Pohlreich.


Dietářka: Hanka Křížková (59)
Shodila: 16 kg
Doba hubnutí: 6 měsíců
„Kamarádka Ivana Chýlková mi doporučila dietu, kdy jím vlastně mnohem víc, než jsem jedla. Jen jsem to musela jinak zkoordinovat,“ přiznala před časem muzikálová herečka. „Jím jednou za pět hodin, nejím žádné mléčné výrobky, jen ty kozí a ovčí. Ani nic ze pšenice, místo toho mám potraviny ze žita,“ popsala Křížková svou »zázračnou« dietu. Jen si nesmí dát ani kapku alkoholu!

Dietářka: Hana Gregorová (64)
Shodila: 20 kilo
Doba hubnutí: 6 měsíců
Vdově po Radku Brzobohatém (†79) se koncem loňského roku podařilo zhubnout čtyři konfekční velikosti. „Denně totiž nepřijmu víc než dvanáct set kalorií,“ prozradila principálka Divadla Radka Brzobohatého svůj trik. Než se ale dala do počítání, vyzkoušela třeba omezování v jídle. „Vysadila jsem pečivo a přílohy jako brambory a rýži,“ přiznala další účinný trik, jak zatočit s kily navíc.

Dietář: Václav Svoboda (52)
Shodil: 14 kg
Doba hubnutí: 3 měsíce
Mezi dietáře, kteří se vykašlali na neúčinné hladovky, patří také Lumír z nekonečného seriálu Ulice. „Vašek se snaží dodržovat zdravý jídelníček, ale nejde to ze dne na den úplně vše změnit. Třeba takové pivečko mu občas povolím,“ prozradil jeho osobní trenér s tím, že upravený zdravý jídelníček a pravidelné stravování nestačí. Herec musel několikrát týdně pod dozorem odborníka makat v posilovně.



Přečtěte si
dandova
27. 10. 2016 • 08:20

To není trik, to je normální úprava stravy a pevná vůle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.