Černocká v plavkách - Hurá na koupaliště! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Černocká v plavkách - Hurá na koupaliště!

Když svítí sluníčko, oblékne si Petra plavky a chvíli relaxuje na sluníčku anebo vyrazí na místní koupaliště.
Když svítí sluníčko, oblékne si Petra plavky a chvíli relaxuje na sluníčku anebo vyrazí na místní koupaliště. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Přestože zpěvačka Petra Černocká (57) působí jako křehká žena, v práci na chalupě by jí možná lecjaký muž nestačil. I když jsou její cuketové variace ódou pro labužníky, v kuchyni ji zase tak často neuvidíte. Miluje sice svůdnou ženskou módu, v sukni ji ale potkáte jen v parném letním dni. „To si pak připadám jako Jirka Korn – ten nosí sukni také jen svátečně,“ rozpustile komentuje Petra.

Jako malá si užívala léto kempováním s rodiči na Slapech. Dnes už by ji prý nikdo pod stan nedostal, a tak tráví své prázdninové dny na chalupě v severním pohraničí. „Je to opravdu hodně stará dřevěnka, takže je pořád co opravovat. Na natírání oken odložím své oblíbené džíny a vytahuji ze skříně co dům dá,“ směje se zpěvačka a zároveň přiznává, že manuální práce ji naštěstí dost baví.

Ani s postavou do plavek nemá Petra žádné problémy. „Pořídila jsem si pěkně drahé, ale i dost sexy plavky, takže se nebojím vyrazit na koupaliště.“ Postavu si udržuje pravidelnou návštěvou posilovny. „Není to boj o zázračnou figuru, jde mi spíš o to, být jaksi mrštná.“

Pokud Petra jeden den neodolá domácímu štrůdlu nebo borůvkovému koláči, zbytečnými výčitkami se netrápí. Zato následující den jí pouze zeleninu. „Vím, že to tak není správně, ale váhu si udržím prakticky stejnou,“ vysvětluje zpěvačka, která si od opravování chalupy občas odskočí na nějaký koncert pod širým nebem. Kromě osvědčených hitů zpívá i nové písničky ze svého posledního autorského alba nazvaného Souhvězdí střelce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.