Panika Petry Černocké: Vorlíček (†88) ji musel uklidňovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Panika Petry Černocké: Vorlíček (†88) ji musel uklidňovat!

Vorlíček nebral vyjádření Černocké vážně.
Vorlíček nebral vyjádření Černocké vážně. (Foto ara)

Díky jedné jediné velké roli se stala sexsymbolem! Ačkoliv z ní kvůli Saxaně nemohli muži spustit oči, Petra Černocká (69) prý trpěla velkým komplexem, se kterým se svěřila i Václavu Vorlíčkovi.

Ve filmu poletovala v paruce a dlouhých černých šatech a mužům pořádně popletla hlavu! Po letech ale přišla Petra Černocká se šokujícím přiznáním, že dlouhá léta nenáviděla vlastní nohy a její komplex málem zkomplikoval i natáčení slavného filmu režiséra Václava Vorlíčka. Hlavní hrdinka si totiž během scény se studnou měla roztrhnout úzkou sukni a zbytek tak dotočit v mini.

„Režiséra Václava Vorlíčka jsem se ptala, jestli z ní opravdu musíme udělat minisukni. Říkala jsem mu, že si nemyslím, že moje nohy někoho ohromí,“ pověděla Petra. Vorlíček pak nevěřícně kroutil hlavou, paniku uklidnil a scéna se natočila tak, jak byla naplánována. Co však Černocké Vorlíček zkritizoval, byla chůze. „Jako Saxana jsem nosila úplně placaté boty, byly vážně hrozné. Měla jsem pak pocit, že moje chůze v jednom dlouhém záběru nebyla dost ladná a důstojná, nehledě na ty blbý nohy,“ dodala herečka a zpěvačka, která dodnes vypadá skvěle.

 Petra Černocká: Divím se, že moje vnučka není tlustá

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.