Petra Černocká (68): Zůstala opuštěná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petra Černocká (68): Zůstala opuštěná

Zpěvačka Petra Černocká tse svým manželem hudebníkem Jiřím Pracným.
Zpěvačka Petra Černocká tse svým manželem hudebníkem Jiřím Pracným. (FTV Prima)

Zpěvačka Petra Černocká (68) si až nyní užívá chvíle klidu a pohody.  Vzhledem k pracovním povinnostem, které ji zaměstnaly po celý červen, se zpěvačka dostala na svou milovanou chalupu až teď.  Místo společnosti manžela, kterého jela na chalupu mimo jiné zkontrolovat, zůstala Černocká na chalupě úplně sama.

Na chalupu vyrazila zpěvačka nejen za odpočinkem, ale také zkontrolovat květiny, zda je manžel dobře zalévá, a také zjistit, jaké škody tu napáchaly srnky, které se dostanou prý úplně všude. „Sousedé si zdvihají ploty a natahují šňůry, ale když ty potvory chtějí mlsat, nezastaví je nic. Minule mi sežraly kytky na zápraží, když jsem je večer zapomněla schovat dovnitř,“ postěžovala si zpěvačka magazínu Sedmička.

I přesto, že zpěvačky manžel na chalupu jezdí alespoň jednou týdně, nyní si bude muset Černocká vystačit sama. „Budu tu teď tři dny sama, protože manžel dostal zprávu, že na Šumavě rostou houby, zatímco u nás na severu ještě ne. Takže vyrazil na hřiby a vzal si podezřele veliké koše. Nevím, zda se mu je podaří naplnit,“ řekla se smíchem Černocká magazínu Sedmička.

 

Zatímco si zpěvačka bude užívat samoty, kterou vnímá jako absolutní relaxaci, její manžel bude sbírat houby s rukou v sádře. „Když tady byl nedávno sám, spadla na něj motorka a odnesl to jeden prst, který se vydal úplně jiným směrem, než roste. Naštěstí se jednalo o menší a lehčí stroj. Čtrnáct dní jsme tak hráli na koncertech se sádrou až k lokti, ale i tak zvládl udržet trsátko, což diváci ocenili,“ řekla zpěvačka magazínu Sedmička.

Petra Černocká: Divím se, že moje vnučka není tlustá.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
23. 7. 2018 • 09:31

Jo...Petra vypadá na svůj věk dobře, ale když jsem jí viděla s cigaretou před koncertem...no podivné

zadnice
22. 7. 2018 • 15:18

"Lepší" titulek jste nevymysleli?

anka
22. 7. 2018 • 14:22

Pani Cernocka vypada skvele. Hezke leto vsem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.