To byste od Petry Černocké nečekali: Takhle »naložila« ženskému pokolení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To byste od Petry Černocké nečekali: Takhle »naložila« ženskému pokolení

Petra Černocká s manželem Jiřím Pracným
Petra Černocká s manželem Jiřím Pracným (Profimedia)

Zpěvačka Petra Černocká oslaví letos neuvěřitelnou sedmdesátku. V rozhovoru pro iDnes.cz přiznala, že i ona si je vědomá toho, že na svůj věk vypadá opravdu dobře. Neváhala si ale krutě rýpnout do českých žen.

Představitelka nesmrtelné Saxany říká, že si navzdory tomu, kolik jí je let, připadá vážně ještě atraktivní: „Zjišťuji, že když mi někdo říká, že vypadám dobře, možná na tom něco je. Jasně, často jde především o obvyklou lichotku. Už dřív jsem si ale všimla, že starší dámy, které nemohou šokovat tím, že jim je sladkých dvacet, začnou šokovat tím, jak vypadají dobře. Tuhle jsem se načapala, že tu sedmdesátku moc ráda používám, protože čekám, že ten, s kým mluvím, zareaguje: „No to snad ne! Tomu bych nikdy nevěřil!“ Už jsem si to i zakázala, ale pořád mě cosi nutí profitovat z toho, že je mi tolik let a vypadám hezky,“ je si vědomá svých kvalit Černocká.

 

Přitom rady, jak toho dosáhnout, jsou v jejím pojetí poměrně jednoduché. Základem je pro ni pořádně se srovnat a zatáhnout břicho. Také se překonat, „zvednou zadek“ a jít ven: „Jak jsem se dokázala dříve celý den povalovat a měla omluvenku, že jsem předtím pracovala, tak to už si dneska nedovolím. Protože vím, že jak zatuhnu u televize a dám si k ní kýbl zmrzliny, tak je to sice moc příjemné, ale je to devastační. Chátrá tělo a zpomaluje se i mysl. Čili už vím, že pokud denně neujdu pár kilometrů na cestě do nejvzdálenějšího obchodu třeba jen pro dva citrony, tak je to špatné a nebudu dost ve střehu. Mimochodem, když jde člověk po ulici, nemůže jíst, a to je dobře, protože jíst se musí méně než dřív. Takže, milé dámy, nežerte a hýbejte se!“ zní její univerzální vzkaz všem příslušnicím něžného pohlaví, které si touží udržet svěžest bez ohledu na čas, podobně jako herečka.



Přečtěte si
defakto
4. 10. 2019 • 14:45

... černocká by měla své rady říct hlavně své dceřy , ta by potřebovala zhubnout a taky je dost ohyzdná !
Černocká asi moc nevaří , je vidět že její manžel Jirka Pracný se nám strácí před očima.

konvalinka34
4. 10. 2019 • 14:10

To je sevevědomí!! Trochu mě to až uráží. Ona je jediná, kdo se udržuje? Nenechte se vysmát Petro Černocká. A taky se vaše rada vztahuje na vašeho manžela? On rozhodně nevypadá dobře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.