Petra Černocká (68): Velké přání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Petra Černocká (68): Velké přání!

Petra Černocká (68) má jeden sen...
Petra Černocká (68) má jeden sen... (Profimedia)

Herečka a zpěvačka Petra Černocká, která si zahrála nezapomenutelnou Saxanu ve filmu Dívka na koštěti, je spokojená. Má klidné a úspěšné manželství s Jiřím Pracným (64) a její dcerunce Barboře Vaculíkové (38), se daří a to ji moc těší. Má ale jedno velké přání, které se snad splní, a to dokonce do jejích 70. narozenin.

Dcera Petry Černocké se již před časem vydala na pěveckou dráhu. Jak to vypadá, začíná se jí dařit a dokonce měla velký koncert ve Foru Karlín. Díky tomu, že obě dvě mají ke zpěvu takto blízko, rozhodly se rozjet společný projekt, v němž si spolu zazpívají. To je sen filmové Saxany.

„My spolu zpívat chceme, ale zatím jsme natočily jen album Usínačky pro menší děti. Hlasy nám k sobě dost dobře pasují, jen musíme najít nějaký kompromis v tom, jaký styl by nám společně vyhovoval. Ona inklinuje k jazzu a já spíš ke country. Je těžké najít něco, co by nám společně sedlo. Ale pracujeme na tom,“ řekla Černocká Sedmičce. Snad společně natočí něco hezkého, z čeho budou mít radost.

 Petra Černocká: Ženy si během života vybírají dva typy mužů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xcarodejka
3. 4. 2018 • 17:21

Bez elkých přání je to velká nuda. Tak jen do toho, dokud zcela neuchřadneme.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.