Zoufalství Jany a Viktora Preissových: Milovaný syn skončil v blázinci! Je to vážné | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zoufalství Jany a Viktora Preissových: Milovaný syn skončil v blázinci! Je to vážné

Rodiče jsou ze stavu syna zoufalí.
Rodiče jsou ze stavu syna zoufalí. (Foto: D. Kundrát, P. Machan, D. Malík , herminapress.cz)

Zoufalství, strach a nervy. To jsou pocity, které sužují Viktora Preisse (71) a jeho manželku Janu (71). Jejich syn Martin (43) znovu putoval do ústavu pro duševně choré.

Podle informací Blesku je Martin v léčebně pravidelným pacientem. „V minulosti se tam léčil už několikrát. Od loňského října tam byl celkem třikrát. Pobyde si tam třeba týden a pak se vrátí zase po třech týdnech. Mluví se o tom, že ho snad jednou měla přivézt i záchranka,“ řekl Blesku zdroj z blízkého okolí.

Herec se s problémy potýká od roku 2014. Trpěl depresemi a úzkosti. Bral prášky na spaní a veškeré problémy začal řešit alkoholem. Nejvíc ho trýznily pocity, že je neúspěšný a nemá tolik peněz. Kvůli problému s pitím se Martin často hádal se svou manželkou Martinou (43). Psychické problémy a spory vygradovaly natolik, že jedna hádka mohla skončit sebevraždou.

Po tomto incidentu skončil na Psychiatrické klinice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a ve Všeobecné fakultní nemocnici u Karlova náměstí, kam ho odvezli rodiče. Strávil tam týden a poté se léčil dva a půl měsíce v protialkoholním sanatoriu. Avšak návrat do reality byl pro herce velmi těžký, nezvládl náhlý příval práce, opět sáhl po flašce a vrátil se na 14 dní do léčebny.

 

 Zpověď Viktora Preisse o herectví:



Přečtěte si
dejavu26
12. 2. 2019 • 09:26

Pokud do léčebny zabrousí jen na 1-2 týdny, nemůže se jednat o léčbu, ale o rekreaci. Speciálně protialkoholní léčba trvá několik měsíců, než pacient získá správné návyky a naučí se řešit své běsy jinak než alkoholem. Jestli Martin tohle nepochopí a se vší pokorou se nepoddá opravdové léčbě, pak dopadne jako Iveta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.