Slušňák Preiss se rozjel: Pro pivo mu běhal mladý Heřmánek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slušňák Preiss se rozjel: Pro pivo mu běhal mladý Heřmánek!

Viktor Preiss
Viktor Preiss (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, ČT)

Na pivo není nikdy moc brzy. Tím se nejspíš řídí Viktor Preiss (71), který si dopřál hned několik rund před pátou odpolední. A v příjemné společnosti hereckých kolegů Lenky Zahradnické (33) a Karla Heřmánka ml. (29) měl – jak se říká – splávek. 

Projekce v pražské Lucerně, na kterou šel spolu s kolegy představit novou detektivní minisérii ČT »Případ dvou...«, už dávno skončila. Jindy na slovo skoupý herec se ale tentokrát neměl k odchodu a místo, aby spěchal domů, uvelebil se v tamní kavárně a poručil si pivo. A nezůstalo jen u jednoho...

Syn kamaráda Karla Heřmánka (71) Karel mladší si vzal na starost jeho pitný režim a obratně mu nosil pivko za pivkem. A nejen jemu! Zatímco Preiss diskutoval s kolegyní Lenkou Zahradnickou, režisérkou Lucií Bělehradskou (64) a hercem Martinem Fingerem (48), mladý Heřmánek »cinkal sklenicemi« běhal hbitě jako pingl.

Případ dvou...

Česká televize právě vysílá tři nové detektivní příběhy kapitána Vašátka (V. Preiss) a malíře Horáce (D. Matásek) podle knižních bestsellerů Hany Proškové. Případ dvou sester si minulou neděli nenechalo ujít 1,7 milionů diváků starších patnácti let. Tuto neděli se mohou těšit na Případ dvou básníků a příští na Případ dvou manželek.

Zpověď Viktora Preisse o herectví



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.