Karel Heřmánek opět zraněn: Dopravní nehoda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Heřmánek opět zraněn: Dopravní nehoda!

Karel Heřmánek
Karel Heřmánek (David Halík, Martin Hykl)

Herec a principál Divadl Bez zábradlí má posledn dobou opravdu smůlu. Jak aktivní sportovec se vyda na kolo a bohužel jeho výlet nedopadl dobře. Co se mu stalo, prozradila jeh snacha, herečka Niko Heřmánková Kouklová (28).

„Jel na kole spadl a vyvrknu si ukazovák. Režírovat se s tím dá a do pre miéry bud fit,“ popsala Nikol jeho poslední nehodu. Heřmánkovi se lepí smůla na kola. Jak Aha! informovalo, v březnu se čelně srazil s protijedoucím mitsubishi, které jeho bavorák odmrštil na dvě dopravní značky. Oba vozy byly značně poškozeny, ale řidiči vyvázli bez větších zranění. Herec dokonce druhý den sám odjel na své představení.


Jak si Heřmánkovo okolí šušká, aktuální pád z kola mohl mít fatální následky, ale herec měl prostě zase štěstí. Nová komedie pod principálovým režijním vedením s názvem Hra, která se zvrtla tak nebude ohrožena. Premiéru má totiž až za měsíc.

Karel Heřmánek na pohřbu Stanislava Zindulky:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.