Kloubková a Bastien: Už jsou svoji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kloubková a Bastien: Už jsou svoji!

Novomanželům to na svatbě moc slušelo.
Novomanželům to na svatbě moc slušelo. (Aha! – Jiří Herman ml.)

PRAHA – Už to mají za sebou! Moderátorka Kristina Kloubková (30) a herec Alan Bastien (36) si totiž včera řekli své »ano«! Páru, který si dal ještě nedávno předsvatební prověrku na dovolené v Bulharsku, přišli popřát téměř všichni herci z muzikálu Angelika!


Za svědka si Alan Bastien pozval svého kamaráda z divadla a frontmana Kabátů Pepu Vojtka, Kloubkové pak svědčila její kadeřnice Blanka Hašková. Kromě nich na svatbě nemohl chybět Aleš Háma s rodinou, Petr Pečený nebo Vojtkova těhotná žena Libuška. Všichni však marně hledali italského zpěváka Drupiho, až na sebe musel jeho identitu vzít Richard Genzer, který měl nový účes a podobal se zpěvákovi úplně »k nepoznání«.

I on tak sledoval nevěstu, jak jde nervózně k oltáři. „Sotva jsem tou uličkou došla k oddávajícímu, tak se mi třásla kolena,“ svěřila se Kloubková, která následně se svým novomanželem dostala od Aleše Hámy ořešák. „Ať nemáte zahradu tak prázdnou,“ smál se Háma. Svatební oslava však byla přísně soukromá, a tak se po obřadu všichni přesunuli do restaurace U Slepiček, kde se veselili a slavili až do noci. Na veselku přišla se svým novým a doposud přísně utajovaným přítelem Tomášem zpěvačka Monika Absolonová. Fotit se s ním ale moc nechtěla.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.