Malajsijský sultán: Rozvod s Miss Moskva?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Malajsijský sultán: Rozvod s Miss Moskva?!

Miss Moskva 2015 Oksana Vojevodina se v listopadu vdala za malajsijského krále Muhammada V., ten za 2 měsíce abdikoval, (8.01.2019).
Miss Moskva 2015 Oksana Vojevodina se v listopadu vdala za malajsijského krále Muhammada V., ten za 2 měsíce abdikoval, (8.01.2019). (Profimedia.cz, reprofoto/twitter, Blesk - Veronika Zabilanská)

Takovou senzaci Malajsie ještě nezažila. Král Muhammad V. (49) se 6. ledna po dvou letech vzdal trůnu kvůli svatbě s ruskou sexbombou. Ale manželská idylka netrvala dlouho, v paláci už se prý řeší rozvod!

Miss Moskvu 2015 Oksanu Vojevodinovou (25), kterou potkal na výstavě v Evropě u stánku s luxusními hodinkami, si vzal Muhammad V. tajně v listopadu. Pár okamžitě začal plánovat budoucnost, kvůli obavám z neplodnosti (jeho první manželství bylo bezdětné) Ruska krátce po svatbě navštívila německou reprodukční kliniku. Jeden zdroj říká, že se snaha vyplatila, další to vylučuje. A zatímco Malajsie ve čtvrtek volila novým králem sultána Abdullaha, ruská média přišla s tím, že Muhammad V. už řeší rozvod!

 

Dala se na islám
„Pohádka o Popelce, která si vzala krále, skončila. Pár se bez ustání hádá. Rozvodové papíry už jsou před podepsáním,“ napsal britský The Mirror s odkazem na jeden ruský deník. Vojevodinová se proslavila nejen jako modelka, účastnila se také reality show. Tam odhodila stud a užívala si sexu v bazénu. Kvůli svatbě s o 25 let mladší modelkou se Muhammad stal prvním monarchou, který předčasně ukončil pětileté vládní období v Malajsii. Oksana kvůli němu konvertovala na islám, ale ani to jim pohodu nepřineslo.

Kolik vydělával?
Coby malajský král dostával na výdaje 27 mil. Kč ročně, jeho 12měsíční plat měl být nějakých 6 milionů korun. Mezi nejbohatšími sultány se nikdy neobjevil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.