Květa Fialová: Miluje homosexuály! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Květa Fialová: Miluje homosexuály!

Šarmantní Květa Fialová prožila jako mladá brutální znásilnění a od té doby nemá ráda muže, ani sex.
Šarmantní Květa Fialová prožila jako mladá brutální znásilnění a od té doby nemá ráda muže, ani sex.

BRATISLAVA – Svůj neobyčejně vřelý vztah ke gayům prokázala herečka Květa Fialová slovenským novinářům i desítkám lidí v sále na zájezdu v Bratislavě. A dokonce Slováky pořádně rozesmála.


„Jeden mladý novinář se mne tam ptal, proč se tak moc kamarádím s homosexuály a proč se o mně říká, že nemám ráda muže-heteráky,“ svěřila se deníku Aha! s úsměvem herečka.

„A tak jsem tomu mladíkovi řekla, že patrně nezná můj zážitek z mládí, kdy mne, mou matku i sestru na konci války surově a se zbraní u našich hlav znásilnili sovětští vojáci. Proto nemám ráda sex a muže a proto jsou mými nejlepšími kamarády homosexuálové,“ řekla nám Fialová.

Co ale tolik Slováky rozesmálo? Nic jiného, než »dodatek«, kterým to všechno stále usměvavá herečka doslova korunovala! „Gayové jsou citlivé duše, nejsou násilní, proto je mám ráda. Protože kdyby ti vojáci byli gayové, tak by mého tatínka pouze orálně uspokojili a šli by dál…“ vyhrkla ze sebe bezprostředně před šokovaným publikem Květa Fialová.

„Nikdy jsem ještě žádnou slavnou osobnost neslyšel říct něco tak sprostého tak elegantně a s tak nádherným nadhledem a vtipem, jak to řekla paní Fialová. Ona je zkrátka božská,“ dodal jeden novinář, který se besedy s herečkou zúčastnil.


Autor: (mp)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.