Ester Ládová: Jsem princezna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ester Ládová: Jsem princezna!

Ester Ládová a Patrik Fox natočili svůj nejnovější klip v romantickém prostředí zámku v Libochovicích. A nechyběly ani projížďky na koních.
Ester Ládová a Patrik Fox natočili svůj nejnovější klip v romantickém prostředí zámku v Libochovicích. A nechyběly ani projížďky na koních.

LIBOCHOVICE – „To je nádhera! Poprvé jsem se procházela zámkem coby princezna a v libochovických zahradách rozmlouvala s pávy. V tu chvíli jsem si opravdu jako princezna připadala,“ přiznala deníku Aha! zpěvačka Ester Ládová (26), když natočila na zámku v Libochovicích romantický videoklip k duetu Snad náhodou, který zpívá s Patrikem Foxem (43).


● Už má i svého prince!

Úplně v jiném světle se představuje zpěvačka a bývalá rosnička rádia Frekvence 1 Ester Ládová, která společně s Patrikem Foxem vytvořila na zámku v Libochovicích romantický videoklip k jejich novému duetu Snad náhodou. „Ester je za princeznu a já za bohatého šlechtice,“ prozradil nám Patrik Fox.

„Na libochovický zámek jsem jezdila odmalička s babičkou, ale nikdy bych nevěřila, že mne jeho stěny jednou spatří jako dobovou paní. V kostýmu princezny se mi to moc líbilo a klidně bych tu mohla tak žít. Myslím, že to bude moc pěkný klip,“ doufá nadšeně Ester.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteDuet Snad náhodou vyjde již v pondělí na páté kompilaci zamilovaných písniček nazvané Proč nemůžu tě znát v Producentském centru Františka Rychtaříka. „Disk přinese jedenadvacet duetů, které zpívají Jiří Korn, Jana Kratochvílová, Petr Muk, Jana Adamcová, Heidi Janků, Michal David, Robert N., Tanja, Monika Absolonová, Janek Ledecký, Nicol Lenertová, Miro Žbirka a mnoho dalších,“ dodal Patrik Fox, který je spolu s Ester Ládovou vyfocen i na titulu alba.

Kliknutím zvětšete



Autor: Miroslav Graclík
Foto pro Aha! – Miroslav Plešek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.