Rozvedený romantik Vojtek: Zasnoubil se v oblacích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvedený romantik Vojtek: Zasnoubil se v oblacích!

Petře šperk vyloženě sluší.
Petře šperk vyloženě sluší. (Foto Aha! - Martin Hykl, Pavel Machan, David Kundrát, Marek Pátek)

Po třech letech do toho praští. Herec a vítěz StarDance Roman Vojtek (46) požádal svou přítelkyni Petru Vraspírovou (32) o ruku. Briliantový zásnubní prsten jí navlékl na prst na pražské Žižkovské televizní věži.

Pro Petru, která v restauraci nacházející se ve výšce 66 metrů právě slavila říjnové narozeniny, to bylo velké a nádherné překvapení. Roman ten den dlouho dopředu promýšlel a připravoval. „Jsme zasnoubeni už čtvrt roku,“ prozradil deníku Aha! Vojtek. „Neměli jsme potřebu to vytrubovat, ale taky jsme to nijak netajili,“ dodal Roman s tím, že obřad plánují na léto. Roman s Petrou si přestavěli podle svých představ dům v Řitce, kde dříve žila tanečníkova první manželka Tereza (38) s dětmi Benediktem (3) a Editkou (8). Možná je tam už připravený další dětský pokojíček... Pár netají, že do dvou let by chtěl založit rodinu.

Nikdy neříkej nikdy

Ještě před rokem přitom Petra tvrdila, že na svatby nikdy nebyla. „Nevím, jestli za to může i fakt, že jsou naši rozvedeni. Nevěřím tomu, že se lidi potkají a budou spolu do konce života. Podle mě se lidi scházejí a zase rozcházejí,“ vysvětlovala muzikálová zpěvačka svůj postoj. Přehodnotila ho až díky Romanovi. „Ale teď jsem potkala člověka, o kterém si myslím, že je moje spřízněná duše... No a je zvláštní, že s ním si tu svatbu představit umím,“ naznačovala Vraspírová.

 Roman Vojtek o Vánocích: Štědrý den bez milovaných dětí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.