Alice Bendová: Porodila manželovo dvojče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Alice Bendová: Porodila manželovo dvojče!

Alice Bendová se od syna nehne, pořád je mu nablízku!
Alice Bendová se od syna nehne, pořád je mu nablízku!

PRAHA – Vašík Benda (1,5 měsíce), novorozený syn herečky Alice Bendové (34) a podnikatele Václava Bendy (30), je zmenšenou kopií svého otce! „Je to až neuvěřitelné, jak jsou si ti dva podobní,“ směje se Alice, jedna z hlavních hvězd seriálu televize Prima Velmi křehké vztahy.


„Stejné oči, stejný nos, stejná ústa. Ale není to jen fyzická podobnost, jsou to i gesta a mimika! Stejně se tváří, když mají hlad! Když ráno vstanu a oba kluci ještě spí, tak vždycky leží ve stejné poloze, s jednou rukou pod hlavou a s jednou nataženou před sebe!“ rozplývá se nad svými Václavy Alice. Prostě má doma zmenšený a živý model manžela v poměru 1: 20!

Alice si také pochvaluje, že po porodu už opět zhubla skoro na svoji váhu! „Vážím teď asi 61 kilo a chtěla bych mít časem 56 kilo. Budu cvičit, na to mám větší vůli než na diety. Ale budu se rozhodně snažit jíst zdravě,“ plánuje Alice, které znovu začínají i pracovní povinnosti. „Natáčím od 30. srpna, nejdřív epizodku v seriálu Letiště, kde pokračuji ve své roli mrchy a lesbické přítelkyně Ani Geislerové, v září natáčím pokračování seriálu Hop nebo trop pro Českou televizi a od listopadu Kliknutím zvětšetese vracím k natáčení Kliknutím zvětšeteVelmi křehkých vztahů,“ těší se Alice.

Malého Vašíka ale plánuje nosit všude s sebou. „Samozřejmě mi občas pomůže manžel nebo maminka, ale mně by se po malém stýskalo, tak si ho budu brát na natáčení, jak jen to bude možné,“ dodává Bendová.


Autor: Petr Macek
Foto archiv Alice Bendové

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.