Kubišová v péči dcery: Náhlá smrt v rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kubišová v péči dcery: Náhlá smrt v rodině

Dcera Kateřina Moravcová pečlivě matku hlídá.
Dcera Kateřina Moravcová pečlivě matku hlídá. (Foto Aha! – Daniel Černovský, ara)

Vánoční svátky nebudou radostné pro zpěvačku Martu Kubišovou (76). Nečekaně totiž v Kanadě zemřel její mladší bratr a zpěvačka se s ním ani nestihla rozloučit.

„Zemřel mi bratr, stalo se to 19. listopadu,“ svěřila se časopisu Sedmička Marta Kubišová. Sourozenci se neviděli dlouhá léta a zpěvačka toho možná teď bude litovat. Bratrovi tak ani nestihla osobně říci sbohem. Pro Kubišovou by byl každopádně let za oceán velmi rizikový, vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu.

„Neměl žádné zdravotní problémy, ještě 1. listopadu jsme si volali, přál mi k narozeninám a pochvaloval si, jak je v Kanadě báječný vzduch. Zatím ale nemám úmrtní list, takže nevím, co se přesně stalo. Bylo mu 74 let, údajně to měla být mrtvička,“ prozradila ikona sametové revoluce. „Chci ho sem k mamince a babičce, které ho celý život zbožňovaly,“ dodala s tím, že na pohřeb se nechystá. Jan Kubiš mladší emigroval z Česka v roce 1968 a až do letošního listopadu spokojeně žil v zemi javorových listů.

 Marta Kubišová: Klidného důchodu jsem se nedočkala! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jasnovidec01
20. 12. 2018 • 13:05

Kolik lidí ho znalo ???takže nic,byl to jen její brácha tak co to zděluje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.