Zpěvačka Marta Kubišová: Má potíže s penězi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zpěvačka Marta Kubišová: Má potíže s penězi

Video se připravuje ...

Na podzim roku 2017 pompézně odešla ze scény a ukončila svoji kariéru! Doma to ale dlouho Marta Kubišová (76) nevydržela a znovu se ke zpívání vrátila. Podle zdrojů z jejího okolí hlavně kvůli penězům.

„Marta platí byt, životní režii, a to prostě z důchodu a čtvrtletních honorářů od OSA a dalších institucí úplně neutáhne,“ řekl magazínu Aha! TV jeden z blízkých přátel Kubišové. „Proto se pomalu ale jistě vrací zpět na scénu, jako byl například nedávný koncert s Karlem Gottem v Brně. Má za to pěkně peníze nemusí se tak uskromňovat ,“ dodal. Sama zpěvačka nechce více své současné koncertování komentovat. „Jsou to nárazovky, jsem za ně ráda,“ napsala nám.

Klip s Havlovou
Jedním z posledních pracovních počinů Marty Kubišové je natáčení videoklipu k jejímu velkému hitu Modlitba pro Martu. Do něj obsadila i svou dlouholetou kamarádku Dagmar Havlovou (66). „S Dagmar mám velmi dobrý vztah. My jsme se poznaly ještě za dob, kdy měla malého jezevčíka a bydlela na Žižkově. A já jsem si ji tehdy pozvala, aniž bych tušila, že bude paní prezidentová, do televizního pořadu Chcete mě. Tam jsme si hned padly do noty,“ podotkla Kubišová k seznámení s Havlovou, tehdy ještě Veškrnovou. „Nesmírně si jí vážím, protože držela takovou tu fangli, prapor cti a morálky v dobách, kdy tady byl totalitní režim,“ řekla na dresu zpěvačky bývalá první dáma.

Chystá výroční koncert
Letos 16. listopadu vystoupí Kubišová na samostatném koncertě v pražské Lucerně, kterým si chce s fanoušky připomenout 30. výročí od sametové revoluce.

Marta Kubišová: Klidného důchodu jsem se nedočkala! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
manunu
8. 12. 2019 • 09:15

Nemůžete věřit všemu co se napíše. Paní Kubišová určitě netelefonovala do bulváru, že má potíže s penězi. Novináři si vše upraví k obrazu svému. Za co paní Kubišová utratí své peníze do toho nikomu nic není. Určitě ne za alkohol a již delší dobu nekouří. Hodně svých peněz věnuje na charitativní účely a psí útulky. O tom se,ale nikde nepíše.

avina
27. 10. 2019 • 10:52

Chudera- za totáče v kanclu.Po plyšáku opět zpívala. Spor o peníze se spolupracovníkem/ odešel od ní,dříve spolu i cestovali/.Zpívá, neuvolní místo mladým,přivadělává si na chlast, cigarety? Co s penězi dělá? Plyšák si vyzpívala,přinesl jí i jiným potíže s penězi. Těží jen z přátelství s VH a 1 písní.

manunu
6. 5. 2019 • 08:14

Zajímalo by mě proč byl smazán můj příspěvek z 20. 4. 7,39 hod.Myslela
jsem ,že jsou mazány pouze vulgární příspěvky, ale to jsem se asi
spletla.Je vidět , že pozitivní komentář se nehodí. Jsou ponechány pouze
příspěvky které urážejí a osočují paní Kubišovou.Mým komentářem
jsem se o paní Kubišové vyjádřila s úctou a obdivem a takový
příspěvek sem zřejmě nepatří.

manunu
22. 4. 2019 • 08:29

bello, špatně jste článek přečetla, ta slova co myslíte, řekla paní Havlová o paní Kubišové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.