Rozkol mezi Kubišovou a Heinem: Asterová si nebere servítky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozkol mezi Kubišovou a Heinem: Asterová si nebere servítky

Kubišovou a Heina pojilo mnohaleté přátelství.
Kubišovou a Heina pojilo mnohaleté přátelství. (archiv Blesku)
K rozchodu zpěvačky Marty Kubišové (76) se svým dlouholetým manažerem Milanem Heinem (72) se tvrdě vyjádřila herečka Jitka Asterová (59), která má podle informací Aha! s ředitelem Divadla Ungelt také své zkušenosti. 

Kubišová s Heinem utla spolupráci kvůli ekonomických rozporům. Po letech odhalila, že zatímco jí vyplácel malé honoráře, sám si nechával větší částky. „Ten důvod mne překvapil, ta podstata mne nepřekvapila vůbec, naopak jsem to předvídala. Jakmile spolu začali,“ prohlásila herečka Jitka Asterová (59). „Vůbec bych se nedivila, že za zrušeným toho turné Golden Kids před 10 lety stál Milan Hein,“ připomněla kauzu, která skončila u soudu. 

„Paní Marta do loňského roku vystupovala v Divadle Ungelt, následně ukončila kariéru a tím jsme dál v pracovních plánech nepokračovali. Žádný rozchod ve zlém,“ komentoval v závěru listopadu informace, které se objevily v médiích Milan Hein. 
Kubišová ještě na podzim neměla problém o rozchodu se svým manažerem s kolegy a spolupracovníky mluvit, navenek teď ale tvrdí: „Nechci nic komentovat, protože držím slovo, které jsme si dali!“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.