Vracejí se k sobě? Štíbrová bude trávit Vánoce s expřítelem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vracejí se k sobě? Štíbrová bude trávit Vánoce s expřítelem!

Nikol Štíbrová
Nikol Štíbrová (Instagram Nikol Štíbrová)

Vánoce jsou pro mnohé obdobím splněných přání a zázraků. A jeden takový malý zázrak se chystá i u herečky Nikol Štíbrové (32), která letos přiznala rozchod s otcem svého syna Mathiase. To však nemění nic na tom, že jsou stále rodina a společně prý budou trávit Štědrý den.

"Budu je trávit s otcem svého syna, s Matýskem u mých rodičů jako každý rok. Zůstáváme rodina i na Vánoce. Vídáme se poměrně často, Martin bydlí kousek od nás, jezdí na návštěvy, my k němu, jsme možná až trapně v pohodě," svěřila se Štíbrová webu Super.cz.

Štíbrová se svým partnerem Martinem vychází opravdu dobře, spojuje totiž to největší pouto – syn Matýsek. "To, že nejsme partneři, neznamená, že netvoříme rodinu. Jsme máma a táta a dítě bude rádo, že bude mít na Vánoce všechny pohromadě," řekla herečka webu.

Vztah herečce nevydržel ani rok po porodu jejich syna, i když ještě před porodem plánovala svatbu. Štíbrová se s partnerem rozešla před několika měsíci a žádný nový partner prý na obzoru není. "Nikdo se nenašel. Nevím, jestli nechci, je to zatím čerstvý. Nikam nespěchám, dítě už mám. Mám ale hypotéku, tak možná trošičku pospíchám," svěřila se Super.cz.

Nikol Štíbrová po rozchodu s otcem svého syna: Hubená a rozjívená! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.