Štíbrová po rozchodu stále nosí snubák! Jaký má důvod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Štíbrová po rozchodu stále nosí snubák! Jaký má důvod?

Vztah s Martinem už je minulostí. Zásnubní prsten ale nesundá.
Vztah s Martinem už je minulostí. Zásnubní prsten ale nesundá. (archiv Blesk)

Nikol Štíbrová (31) se před několika měsíci rozešla s otcem jejich syna Mathiase (1) Martinem Kynclem (32), s nímž byla dva roky zasnoubená. Ale na levém prsteníčku i po rozchodu stále nosí zásnubní prsten.

Na veřejnosti vypadali jako šťastná rodinka, ale za dveřmi jejich bytu to mezi nimi tak ideální nebylo. „Prostě jsme přišli na to, že bude lepší žít odděleně, a je to pro oba lepší. Ale jako rodiče fungujeme normálně,“ svěřila Nikol.

I když už netvoří pár, moderátorka z prsteníčku nesundala prsten, který jí před dvěma roky navlékl. „Nosím ho, protože jsem na něj zvyklá, a když ho sundám, jsem jak bez prstu. Nic víc to neznamená,“ vysvětlila Štíbrová.

 Nikol Štíbrová o těhotenství, porodu a mateřství

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Josef124
12. 2. 2019 • 10:45

Třeba doufá, že to dají znovu dohromady a bude svatba. Alespoň jí nebude muset kupovat nový prstýnek. Já jsem ženě taky žádný zásnubní nedával. Musela si počkat až na snubní. Máme snubní prsteny z chirurgické oceli , které jsme kupovali z https://www.sperkyleclay.cz/64-snubni-prsteny-z-chirurgicke-oceli . Žádné stříbrné, ani zlaté jsem nechtěl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.