Hvězda komedie století Jana Šulcová: PŘESTALA SE HÝBAT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda komedie století Jana Šulcová: PŘESTALA SE HÝBAT!

Jana Šulcová.
Jana Šulcová. ( M. Hykl, P. Machan, D. Kundrát, M. Pátek)

Letošní rok se hvězdě komedie S tebou mě baví svět nevydařil. Jana Šulcová (71) má velké bolesti páteře. „Nemůže chodit ani stát, všichni ji litujeme,“ řekl Aha! zdroj z jejího blízkého okolí.

Přitom herečka trávila na podzim několik týdnů v Domově svatého Karla Boromejského v pražských Řepích. Docházel tam za ní fyzioterapeut, který s ní pravidelně rehabilitoval. „Dali mě do kupy,“ radovala se Šulcová v půlce listopadu. Po měsíci je, bohužel, všechno zase jinak. Zúžený kanálek v páteři opět zlobí. Herečka dokonce musela zrušit účast na včerejší vernisáži fotografií Dvě tváře Šumavy, kam se tolik těšila. Její zdravotní stav je jako na houpačce. Zřejmě na tom má velký podíl i současné počasí.


Před půlrokem marodila se zlomenou rukou. Zřítila se doma ze schodů. Kvůli štítné žláze trpěla dvojitým viděním a někdo jí poradil, aby ze schodů chodila pozpátku.

Po endoprotéze
Herečka na tom byla dokonce tak špatně, že loňskou zimu se mohla pohybovat jen díky chodítku. Musela podstoupit operaci kyčle, dostala umělý kloub a bála se na kluzkém povrchu, že uklouzne.

Jana Šulcová: O smrti kamarádky se dozvěděla před kamerou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aviibab@...
15. 12. 2018 • 10:46

Z diskuze k podobnému článku v Blesku: rebeka:Vy, kteří ji odsuzujete, jste ještě nepoznali pravý život. Nikomu z vás nepřeji, aby v budoucnu musel řešit to, co ona. A že v mládí nám dodávala svými postavami energii a radost ze života, to nikdo z jejích vrstevníků nemůže popřít. Myslím, že spouštěčem jejích psychických a v návaznosti na to i zdravotních problémů byl otec jejích dětí, kterému bezmezně věřila.Tak nesuďte a nebudete souzeni. Nebo vás v budoucích letech postihne to, co ji, pokud se vůbec jejího věku dožijete . / Byla krásná, věrná a ten "manžel" jí takhle zkomplikoval život./ Vždycky mi byl nesympatický, nevím, co na něm viděla .Paní Šulcové přeji, aby o Vánocích nabrala sil a byla zdravá, šťastná a spokojená!!!!! (15. 12. 2018 108) Z diskuze k podobnému článku v Blesku: rebeka:Vy, kteří ji odsuzujete, jste ještě nepoznali pravý život. Nikomu z vás nepřeji, aby v budoucnu musel řešit to, co ona. A že v mládí nám dodávala svými postavami energii a radost ze života, to nikdo z jejích vrstevníků nemůže popřít. Myslím, že spouštěčem jejích psychických a v návaznosti na to i zdravotních problémů byl otec jejích dětí, kterému bezmezně věřila.Tak nesuďte a nebudete souzeni. Nebo vás v budoucích letech postihne to, co ji, pokud se vůbec jejího věku dožijete. / Byla krásná, věrná a ten "manžel" jí takhle zkomplikoval život./ Vždycky mi byl nesympatický, nevím, co na něm viděla .Paní Šulcové přeji, aby o Vánocích nabrala sil a byla zdravá, šťastná a spokojená!!!!! (15. 12. 2018 108)

ararat
14. 12. 2018 • 13:51

mě vždy pobaví odborníci na stárnutí,jak se stárne z elegancí?

aveneta
14. 12. 2018 • 09:05

Tak stárneme všichni.... ale Šulcová si ukrátila zdravíčko tou alkoholovou fází života, proto vypadá oproti vrstevnicím hodně zdrbaně, byť uznávám, že v mládí to byla fešanda. Nepatří k těm co umí stárnout s elegancí bohužel....

dandova
14. 12. 2018 • 08:28

Hvězdami komedie století byli chlapi!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.