Moderátor Tváře Ondřej Sokol: Návrat do Ordinace! Po 11 letech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Moderátor Tváře Ondřej Sokol: Návrat do Ordinace! Po 11 letech

Ondřej Sokol
Ondřej Sokol (Herminapress.cz)

Před deseti lety lítal po place jako doktorské ucho. Teď se před seriálovou kameru  Ordinace Ondřej Sokol (47) vrátil. Rozhodně ne ale se stetoskopem kolem krku. Zahraje si tu sám sebe - moderátora show Tvoje tvář má známý hlas – a bude mu pořádné horko. Ve studiu totiž dojde k výbuchu způsobenému elektrickým proudem.

„V tomto díle nemám nic společného s Prokopem Hrubým. Dokonce se ani nepotkám s žádným doktorem, se kterým jsem byl v kontaktu. Je to dobrodružný projekt a kdoví, jak to dopadne. Myslím, že scénáristé mě chtěli vidět trpět a plakat,“ popsal svůj návrat do Ordinace Sokol, kvůli kterému bylo v ateliérech pořádně rušno. Propojit se tam totiž musely dvě produkce.

Vysilující natáčení

„Když sem naběhla Ordinace, zastavilo se natáčení Tváře, štáb byl najednou padesátičlenný a navzájem si pomáhali. To bylo zajímavé sledovat,“ prozradila kreativní producentka Simona Matásková (51), pracující na obou projektech. Všichni museli na place trávit dlouhé hodiny – začínalo se už v šest ráno a končilo v jednu v noci.

Reálné nebezpečí

„Byla to akční scéna, zachraňovali jsme popálené lidi zasažené proudem,“ popisuje herec Ivan Lupták (32), o co vlastně šlo. Podle informací Aha! tvůrci seriálu vytvořili příběh, ve kterém se kameničtí záchranáři dostanou na natáčení show Tvoje tvář má známý hlas. Tam ale dojde k nehodě, při které nevědí, koho ošetřovat dřív. „Je reálné, že by se to tady stalo. Jsou tu nebezpečné prvky, vždycky se modlím, aby k něčemu podobnému nedošlo,“ klepe na zuby producentka. Jak to dopadne, uvidíte už dnes večer na TV Nova.

Byl na tom stejně

Podobnou zkušenost má za sebou i herec Jan Čenský (57). Ten na to šel ale úplně opačně! Nejprve totiž dostal příležitost zahrát si sám sebe, až potom mu scénáristé nabídky roli doktora Davida Suchého. „Objevil se ve 196 díle jako herec Jan Čenský. Byl ale tak dobrý, že mu tvůrci seriálu napsali roli,“ prozradil nám zdroj ze štábu.

 Tvoje tvář má známý hlas: Ondřej Sokol bude riskovat život! Tohle v Partičce neuvidíte!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
30. 11. 2018 • 14:34

Tak s tím Sokolem to přehnali.Bylo to tzv. přitažené za vlasy. Doufám, že již jeho přítomnost v Ordinaci tím končí.To nemá Sokol toho dost? Musí se cpát všude? Kdo je na něho zvědavý.Na "Tvoje tvář" nekoukáme hlavně kvůli němu.Je hodně trapný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.