Sexy Brožová: Na podzim budu tvá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexy Brožová: Na podzim budu tvá!

Sexy Kateřina bude i spoluproducentkou alba a písničku s názvem Já chci být jen tvá si i sama otextovala.
Sexy Kateřina bude i spoluproducentkou alba a písničku s názvem Já chci být jen tvá si i sama otextovala. (Aha!: Petr NOVOTNÝ)

PRAHA – Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (38) včera podepsala smlouvu s hudebním vydavatelstvím Popron Music! Slavnostní ceremoniál se uskutečnil v rámci »veselého kalíšku« v Pizze Coloseum.

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (38) včera podepsala smlouvu s hudebním vydavatelstvím Popron Music! Slavnostní ceremoniál se uskutečnil v rámci »veselého kalíšku« v Pizze Coloseum na pražských Příkopech, kam hvězda seriálu televize Nova Pojišťovna štěstí dorazila v černém sexy topu. „S Popronem navazujeme spolupráci po šesti letech, a na podzim by z ní mělo vzniknout mé nové album,“ prozradila deníku Aha! Kateřina. „Budou na něm písničky jak původní, tak i převzaté, ale v novém kabátě. Všechny by měly mít nějaký význam pro můj život. Text k písní Já chci být jen tvá jsem si sama i napsala,“ dodala herečka, která bude už zítra od 12 do 13 hodin na telefonu přímo v redakci deníku Aha! Na číslo 296 817 147 ji v tuto dobu můžete zavolat a zeptat se jí na co chcete.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.