Ivan má zatím 3 manželky a 9 dětí v malém bytě: Neuvěříte, jak je trestá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivan má zatím 3 manželky a 9 dětí v malém bytě: Neuvěříte, jak je trestá!

Ivan s dětmi
Ivan s dětmi (Foto: Rusko 1)

Ivan Sukhov celý život touží po velké rodině. Chtěl by se stát otcem padesáti dětí a to pochopitelně jedna žena nezvládne. K oficiální manželce tak zatím přibyly další dvě ženy. Právoplatné manželce nezbývalo než souhlasit.

Ivan Sukhov se ženami a devíti dětmi žije v ruském městě Vladimir. Rozhodnutí, že si najde další ženu, přišlo po čtyřech dětech a jedenácti společných letech s právoplatnou manželkou. „Na začátku jsem byla rázně proti, pak jsem pochopila, že opravdu touží po velké rodině,“ prozradila zdravotní sestřička Nataša, která je jedinou jeho oficiální manželkou a dětí mu zatím porodila šest.

Ivanovou další partnerkou je Anna, se kterou má zatím děti tři, ale čtvrté už je na cestě.  Poslední a zároveň nejnovější jeho partnerkou je Madina, ta se do něj podle portálu LadBible zamilovala poté, co ho viděla v televizi.

Všichni členové této neobvyklé rodinky zatím obývají třípokojový byt, kde jeden z pokojů patří právě hlavě rodiny. Každý večer si Ivan vybere jednu z žen, aby s ním strávila noc. „Když mě některá naštve, nepozvu ji k sobě do pokoje třeba měsíc,“ popsal Ivan, jak své ženy trestá. Jejich finanční situace není nijak závratná, ale vzhledem k tomu, že všichni dospělí členové rodiny pracují, přemýšlejí o koupi velkého domu na předměstí.

 



Přečtěte si
vemenozmojistary
19. 11. 2018 • 16:41

Takovej hnusnej debil má odvahu se dál rozmnožovat? Má samý hnusný rezatý haranty 👎 👎 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.