Pašeračka Tereza H. (22) na svobodě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pašeračka Tereza H. (22) na svobodě?

Terezu v Pákistánu nic nerozhodí: Další odročení kvitovala s úsměvem
Terezu v Pákistánu nic nerozhodí: Další odročení kvitovala s úsměvem (Blesk.cz)

Pašeračka Teraza H. (22) ve čtvrtek již po několikáté přišla k pákistánskému soudu, a opět odešla s prázdnou. Soudní líčení bylo opět odloženo, konkrétně na pátek 16. listopadu. Tereza však věří, že i přes opakované odložení, bude brzy doma v Česku!

Soudní líčení s Terezou, která je tamními úřady obviněna z pašování devíti kilogramu heroinu bylo opět odloženo. Tentokrát z důvodu nemoci státního zástupce, který se zřejmě nakazil stejnou epidemií jako nedávno Tereza a její právník.

Zdravotní stav mladé dívky je nyní v pořádku a podle dosavadních informací se jí také zlepšila nálada. „Dnes se Tereza cestou k soudu usmívala a měla velice dobrou náladu,“ popisuje Pákistánec, který jinak pracuje jako reportér pro televizi Dunya News. „Krátce jsem s ní mluvil a bylo vidět, že se cítí dobře. Řekla mi, že věří, že bude velmi brzy osvobozena,“ řekl zpravodaj Expresu. „A tím brzy myslí několik dní,“ dodal.

Bohužel jediný, kdo je v této situaci optimistický, je právě Tereza. „Všichni vězni ale věří, že budou brzy venku,“ řekl zpravodaj webu Expres.cz. Podle pákistánského reportéra je největší pravděpodobností, že dívka dostane několikaletý trest v pákistánském vězení. „Vidím to tak na osm let,“ odhadl podle webu.

Celníci zadrželi Terezu H. v pákistánském Láhauru letos v lednu. Za pašování drog v Pákistánu padají obvykle velmi vysoké tresty, výjimkou není ani trest smrti. Ten se ale podle českého ministerstva zahraničních věcí zpravidla neuplatňuje vůči cizincům.

 Tereza cestou k soudu:

Video se připravuje ...

Pašeračka Tereza H. si u soudu v Pákistánu vyslechla tvrdý trest 



Přečtěte si
zadnice
16. 11. 2018 • 09:54

Ale pěkná.

ppadys13
15. 11. 2018 • 15:39

doživotí,kurvě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.