Kvůli lásce vyhrožoval teroristickým útokem! Zamiloval se do pašeračky Terezy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kvůli lásce vyhrožoval teroristickým útokem! Zamiloval se do pašeračky Terezy

Nikolayi I. u soudu v Plzni.
Nikolayi I. u soudu v Plzni.  (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka, ara)

Kvůli platonické lásce k pašeračce Tereze H. (22) půjde na 40 měsíců do vězení. Mladá žena byla zadržena v Pákistánu na letišti s devíti kilogramy heroinu v kufru. Bulhar Nikolayi I. (21) islámské republice vyhrožoval teroristickým útokem, pokud Češku nepustí.  

﷯Nikolayi I. se na ubytovně v Plzni posilnil deseti panáky whisky a poslal výhrůžný e-mail a SMS pákistánským médiím. „﷯Pokud Pákistán během 48 hodin nepropustí Terezu, která byla zadržena s devíti kilogramy heroinu a neposadí ji na letadlo do České republiky, tak se stanou v Pákistánu teroristické útoky. Tereza mě může kontaktovat na uvedeném telefonním čísle. Pokud mi nezavolá, že byla propuštěna, slibuji odplatu,“ citoval státní zástupce Martin Bílý.

„Nemyslel jsem to vážně. To bych to nenapsal ze svého e-mailu a mobilu,“ řekl Nikolayi I. U soudu tvrdil, že se s Terezou H. setkal třikrát v Praze a jednou se s ní měl mít sex na ubytovně ve Zbůchu u Plzně.

Až vyjde z vězení, čeká ho další trest. „Na dobu osmi let jsme ho také vyhostili z ČR,“ řekl předseda senátu Martin Kantor.

Víte, že...

...pašeračku Terezu Terezu H. (22) zadrželi letos v lednu na letišti v Láhauru? Od té doby je v tamním kriminále.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.